• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

HTC S620 excalibur no cell phone signal

3 posts in this topic

Posted (edited)

I need help. My Excalibur runs out of cell phone signal, sometimes takes signal, and the phone working properly, then a few hours, or minutes, you hear a beep, and again left without a signal. When this happens, the cost of the antenna does not show nor a single line, as well instead of the name of the company providing the service, shows the word "looking." WiFi signal correctly making.Reset probe on several occasions, but the problem remains. Does anyone know what the problem is. Thanks

Edited by daniel pa
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I find some times if you leave it on for too long it does this, also if it has not had signal for a while and was left on for that time, it will need to be rebooted as well...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for the advice, but it was reinicado on 4 occasions, and not achieving that works

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.