• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ActiveSync crashes my router....

7 posts in this topic

Posted

This is weird, but everytime I sync my Touch Plus with the USB lead it syncs fine but crashes my router/WiFi connection.

It renders my laptop unable to re-establish the connection as it refuses to renew the IP address. Even if I dis-connect the phone.

The only solution is to disconnect the phone, re-start my laptop and reset the router. Nothing less will work.

As you can imagine.... it a pain in the privates.... Any idea just what is going on.

The only thing that comes to mind is that a few months ago I had a play with the settings to try and enable me to use the phone as a modem. I never succeeded, but have I knacked something in the process ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you bridged the connections?

if so, unbridge them

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

"Bridged"......... mmmhhh ??? {scratches head}

go on..... gimme a clue please !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If you go into Network Connections, it should tell you on the icons if a connection is bridged (icons in tiled view). Think you can do a right click to unbridge the connection.

If that doesn't work try going into your settings on the phone then Connections > USB to PC and untick the advanced option (only option in there) and try to reconnect. Sometimes depending on network setup the advanced features interfere with DHCP which issues the IP addresses on your network.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Untick USB to PC?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If that doesn't work try going into your settings on the phone then Connections > USB to PC and untick the advanced option (only option in there) and try to reconnect. Sometimes depending on network setup the advanced features interfere with DHCP which issues the IP addresses on your network.

Cool....... that worked a treat, many thanks to the pair of you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Cool....... that worked a treat, many thanks to the pair of you.

Oh yeah, Rob.P said the same thing!

D'oh.

;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.