• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Replaced LCD - All White, No Info: HELP

2 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Just replaced my HTC Faraday (Cingular 2125) LCD following directions from another post. All seemed to go well, but after powering it up, the display is all white. However, the phone works. I can sync it and move files back and forth from my computer. The previous LCD had cracked. I got this one cheap from eBay. Now I am wondering if the new LCD is not working properly or did I do something to screw it up. Appreciate any help. Thanks.

Edited by Jim Healy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It could be possible that the display you have is not compatable so the display drivers are not correct.

Apart from that check the connections are secure and correct.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.