lioryte

[Project Ended] Lioryte Base DC22/DF14 28240 mortscript 4.3β Free:~170MB 16MB PagePool

Recommended Posts

im havin problems with my ok/close button....when i try to push it nothing happens or if theres a button to the left of it like the menu button in the text screen that pops up when i push the ok/close button...has anyone had this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Texanmike    0
It doesn't freeze. At the please wait screen, after the mortscript screen tap the taskbar to get it up and running. What are you talking about turns white?

There is no taskbar. It is just frozen. I'll try to get a screen shot with a good digital camera or something and post it.

Either it shows that screen (the please wait screen) or it is completely white

It never actually starts. I never get anything other than the skin. No taskbar nothing. The only thing that elicits a response it running my finger over the finger mouse.

Mike

Edited by Texanmike

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcgratey    0

everything is working great for me, except one minor thing. I can't get the opera panel to show on the home page. I look in the chome editor, it there, and enabled, but nothing. I've even tried downloading the opera panel v2 cab to see if that would work, but no. I thought since it was built into the chome editor it should work. any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
everything is working great for me, except one minor thing. I can't get the opera panel to show on the home page. I look in the chome editor, it there, and enabled, but nothing. I've even tried downloading the opera panel v2 cab to see if that would work, but no. I thought since it was built into the chome editor it should work. any ideas?

Yes. It means that the opera panel you installed isn't WQVGA try another source. BTW was that from my 2nd post? I don't use opera ie is getting better and better

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
There is no taskbar. It is just frozen. I'll try to get a screen shot with a good digital camera or something and post it.

Either it shows that screen (the please wait screen) or it is completely white

It never actually starts. I never get anything other than the skin. No taskbar nothing. The only thing that elicits a response it running my finger over the finger mouse.

Mike

OK I falshed a few times and did get a white screen. That was strange, but here's what you do in case you get a white screen- soft reset, than it will load up with the please wait screen. If this is still frozen than download V4 again and reflash. Plz keep me posted

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK I falshed a few times and did get a white screen. That was strange, but here's what you do in case you get a white screen- soft reset, than it will load up with the please wait screen. If this is still frozen than download V4 again and reflash. Plz keep me posted

I flashed it twice and same problem so I gave up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
I flashed it twice and same problem so I gave up.

I am very sorry about this, I was only able to duplicate this twice out of maybe 30 times. The rest of the time I had a flawless flash.

What I did the 2nd time was to hard reset using the send/close buttons and it booted OK. Again I'll look into why this is happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mike6    0

Is there a problem with the 4shared link for the 23053 ROM? I keep getting a "Problem loading page" error message but the earlier ROM links work okay.

Got it! The link finally went through. after multiple re-trys.

Edited by mike6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Texanmike    0
OK I falshed a few times and did get a white screen. That was strange, but here's what you do in case you get a white screen- soft reset, than it will load up with the please wait screen. If this is still frozen than download V4 again and reflash. Plz keep me posted

OK. I have downloaded it a total of 5 times. Once on this computer and once on my brothers (one vista and one xp machine). I have successfully flashed almost everything to come out of modaco/omniarom in the past but I'm stumped. I don't get a task bar and I get no response. I have the build 23053 please wait screen and I'm just stuck there. I dl'd the 23052 and same thing. I did what you said after the white screen but I have no taskbar to touch.

I'm confused. Thanks for your help.

(the buttons will turn the backlight on) and can turn it off and on.

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
Did I get a bad flash or is FtouchSL not cooked in? I don't see it anywhere, but it said on the first post it was cooked in?

Nate

Use file explorer, in /program files you will see FTouchSL

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
OK. I have downloaded it a total of 5 times. Once on this computer and once on my brothers (one vista and one xp machine). I have successfully flashed almost everything to come out of modaco/omniarom in the past but I'm stumped. I don't get a task bar and I get no response. I have the build 23053 please wait screen and I'm just stuck there. I dl'd the 23052 and same thing. I did what you said after the white screen but I have no taskbar to touch.

I'm confused. Thanks for your help.

(the buttons will turn the backlight on) and can turn it off and on.

Mike

Mike, PM me your windows live ID

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcgratey    0
Yes. It means that the opera panel you installed isn't WQVGA try another source. BTW was that from my 2nd post? I don't use opera ie is getting better and better

I didn't see opera panel in your second post, but no worries. I've decided to just use IE. The favorites panel for that works great. I'm a happy camper now. Best rom to date for me. Stable and all my programs working great. Thanks for your hard work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dmc1960    0
Mike, PM me your windows live ID

For what it's worth, I'm seeing the exact same behavior as Mike. Tried it with and without my storage card inserted also in case that was involved. No luck.

-Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
There is no taskbar. It is just frozen. I'll try to get a screen shot with a good digital camera or something and post it.

Either it shows that screen (the please wait screen) or it is completely white

It never actually starts. I never get anything other than the skin. No taskbar nothing. The only thing that elicits a response it running my finger over the finger mouse.

Mike

I flashed it twice and same problem so I gave up.

OK. I have downloaded it a total of 5 times. Once on this computer and once on my brothers (one vista and one xp machine). I have successfully flashed almost everything to come out of modaco/omniarom in the past but I'm stumped. I don't get a task bar and I get no response. I have the build 23053 please wait screen and I'm just stuck there. I dl'd the 23052 and same thing. I did what you said after the white screen but I have no taskbar to touch.

I'm confused. Thanks for your help.

(the buttons will turn the backlight on) and can turn it off and on.

Mike

I'll try to make it easier more animated:

Please Follow these steps:

1. screen06s.jpg

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2. screen08.jpg

Here is a short video to show:

http://img190.imageshack.us/my.php?image=video01n.mp4

Edited by lioryte

Share this post


Link to post
Share on other sites
Texanmike    0
I'll try to make it easier more animated:

Please Follow these steps:

1. screen06s.jpg

I don't see this. I see an entirely different screen. It has the same stuff but it has a blue background. Mortscript never comes up and neither does the taskbar. And it doesn't say hit ok. It just says Build.... please wait

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, turns out I just had a bad .bin. Weird how it let me flash it and everything worked, save that it did not include ftouch. Its all good now. Im gonna test this one out for the night and report back in the morning!

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
I don't see this. I see an entirely different screen. It has the same stuff but it has a blue background. Mortscript never comes up and neither does the taskbar. And it doesn't say hit ok. It just says Build.... please wait

It wouldn't say hit OK that was for you.

If mortscript ain't loading than one of the two:

1. Upload the bin file again you might have a corrupted bin file

2. Just making sure you have CF03

Share this post


Link to post
Share on other sites
Texanmike    0
It wouldn't say hit OK that was for you.

If mortscript ain't loading than one of the two:

1. Upload the bin file again you might have a corrupted bin file

2. Just making sure you have CF03

I've run other 23053's successfully, so CF03 shouldn't be the problem. I'll dl again. this is weird.

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
Same result

So this is what's happening-

Phone boots, you get the wm 23053 plz wait screen which is blue ??? and no taskbar at the top, no mortscript pop up, just the welcome screen?

I sent you an invite via gmail plz approve me I'm yar buddy now

Edited by lioryte

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0

Added a hybrid of 23414 XIP and 23053 SYS, due to tons of issues with 23414's SYS.

This new build seems somewhat faster than 23053, but has the same specs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lioryte    0
I can't get sashimi to work with your beta version of mortscript :\

Looks like your version is too new. I keep getting a message saying to use version 4.2

Looking into it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.