Jump to content
Sign in to follow this  
westlers

Problem, flashed Rom on my phone i607 with i600 firmware

Recommended Posts

Hello everybody,

This's the old problem long time ago. But I can't find topic for resolve this problem yet.

-----------------------------------------

I flashed Rom on my phone i607 with i600 firmware. And found problem

Now, I lost the wifi, all the sound, the bluetooth etc....

Also, I can not connect at all, no Activesync, no explorer.... Nothing.

When I try the Bootloader mode, I have only :

*USB Downloader

[Phone] Active OFF

I have tried to download the modem driver and lot of things but I can do nothing. The phone is not detected by my computer on USB.

-----------------------------------

Not have any way to fix this problem, right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello i have a sgh-i600 and i tried installing wm6 using the method above, and now the phone doesnt work. when i turn it on, the green windows screen comes on, and then the at&t logo shows up for a minute, and then turns off right after. ive tried debranding it by pushing the rsk power and side button again, but the screen shows “usb downloader – at &t”

any idea how to fix this?

thanks in advance :) :D :P :D :D :D B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×