• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Can't SMS/MMS

4 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Hi,

I got my TG01 a couple months ago, and everythings pretty dam perfect, but now the native sms/mms app isn't starting.

I go to the contact to send a text message to and then tap send SMS/MMS but nothing happens, calling works though.

Thanks for any help

:)

I have also installed Megapinky's Sense 2.5 2011, just to let you know, incase this has effected it

Edited by tristanc
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You may get better advice, but i would suggest a hard reset, then install only the sense app then see if texting works.

If you dont fancy that then try uninstalling the last thing you installed. Not much else you can do as far as i know.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had the same problem with the 2.5 2011 version of sense. Have upgraded to sense 2.5.2012.1225 and all is good. You can find all the cabs you need in the sense section in this forum.

Hope this helps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok, i'll try tommorow

thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.