• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

802.1x WiFi connection problems

1 post in this topic


I'm having issues connecting my Desire to the WiFi network at work.

It works perfectly on my Nexus One, yet my Desire never connects. Interestingly, when I run the Desire rom on my Nexus One, then it doesn't connect either.

It's 802.1x PEAP-GTC with no certificates involved.

On my Nexus I choose:

EAP method: PEAP

Phase 2 authentication: GTC

CA Certificate: N/A

Client Certificate: N/A

Identity: username [this is my AD username on its own, no domain prepended]

Anonymouos identity: [left blank]

Wireless password: password [my AD password]

On the Desire there is no drop down for the CA or Client certificates, I never get any error, sometimes (for instance when i comes out of screen blank) it says connecting, but then always just goes back to "Remembered, secured with 802.1x EAP". I can press connect as many times as I like and it never connects.

Any ideas?


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.