• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

No signal after flashing omnia i900

2 posts in this topic

Posted

I think I have done something wrong.... Flashed a bin file with USDL GrandPrix v1.6.4 VISTA in the phone field. It found my Samsung and started to write. BUT...... It stopped at 97% and said FAILED. (Hate that word)

So I tried flashing a custom rom from your forum also with USDL GrandPrix v1.6.4 VISTA but used i900_executor first, and flashed the eboot and pda... Now theres no signal and it will not turn phone mode on in settings. only fly mode..

Am I screwed or can any of you clever people help me ?

Best regards

Jess Pedersen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

sorry if this i the wrong forum

I think I have done something wrong.... Flashed a bin file with USDL GrandPrix v1.6.4 VISTA in the phone field. It found my Samsung and started to write. BUT...... It stopped at 97% and said FAILED. (Hate that word)

So I tried flashing a custom rom from your forum also with USDL GrandPrix v1.6.4 VISTA but used i900_executor first, and flashed the eboot and pda... Now theres no signal and it will not turn phone mode on in settings. only fly mode..

Am I screwed or can any of you clever people help me ?

Best regards

Jess Pedersen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.