Sign in to follow this  
Followers 0
jho2010

Can't enter diag mode

3 posts in this topic

Hi,

I flashed my phone with your ROM and now I can't use ## codes to enter diag/debug mode or service menu. Is there a work around for this? The codes were working before I flashed to custom ROM.

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

I flashed my phone with your ROM and now I can't use ## codes to enter diag/debug mode or service menu. Is there a work around for this? The codes were working before I flashed to custom ROM.

Thanks

Service codes do not work on a Verizon omnia I910. I don't think they do anyway. All of them I have ever seen were for the I900.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Service codes do not work on a Verizon omnia I910. I don't think they do anyway. All of them I have ever seen were for the I900.

Okay look, I had the same problem.

It seems to be a problem with the 6.5 roms.

I had to reflash my phone so i could activate my phone.

There is no fix for this no one will know what youre talking about.

there is however a way to program with this thread

http://www.howardforums.com/showthread.php...CONFIRMED/page5

just install the program that is in this thread and then you can edit your phone.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.