• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0
kallt_kaffe

[ROM] [eclair] Hungarian Hedgehog RLS2 [2010-11-26]

202 posts in this topic

It seems that i did something wrong or didn't read well.... The problem is that I cant get in the Clockwork recovery after I flashed to Hungarian Hedgehog.

Is this a feature :P or is this a common problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i used it ,wifi still had problem. still need install blade wifi fix

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a go installing this last night and when it loaded up it ask me for SIM Unlock code?

Why does it do this? I thought it would just go to UI straight the way, but Im a noob...i havent got a clue :D

*Just had a look thru, looks like i need an unlock code.

*fingers crossed i get it working :P

Edited by FrankieADZ
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had a go installing this last night and when it loaded up it ask me for SIM Unlock code?

Why does it do this? I thought it would just go to UI straight the way, but Im a noob...i havent got a clue :D

*Just had a look thru, looks like i need an unlock code.

*fingers crossed i get it working :P

There is a topic for free unlockcodes, see the relevant stickie-topic at the top panel.

http://android.modaco.com/content/zte-blad...m-unlock-codes/

Edited by gambieter
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks G :P

Well I unlocked the phone, and looks to be all good at mo on HH.

I forgot that Apps go to the SD card straight the way tho, but Im not 100% sure if the apps are going to the SD card or not??

Edited by FrankieADZ
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ive been looking into it...and Im pretty sure my apps arent going on to the SD card, Ive partitioned one part to EXT2 and another to FAT32

(I didnt use clockwork recovery).

I dunno what the problem is :P

I feel like a real pain :D

Sorry everyone

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ive been looking into it...and Im pretty sure my apps arent going on to the SD card, Ive partitioned one part to EXT2 and another to FAT32

(I didnt use clockwork recovery).

I dunno what the problem is :P

I feel like a real pain :D

Sorry everyone

Why do you not think its working correctly? Download quick system info and have a look at partitions and data usage.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Why do you not think its working correctly? Download quick system info and have a look at partitions and data usage.

Ive download Quick System info, and theres an A2SD Storage bit and it says information not available.

my internal storage goes down when I d/l an app. what do u think I need to do.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ive download Quick System info, and theres an A2SD Storage bit and it says information not available.

my internal storage goes down when I d/l an app. what do u think I need to do.

My experience is that you need to do the partitioning before flashing the ROM with A2SD. First primary partition as FAT32, last primary partition EXT2, not larger than say 512 MB. So reflash after partitioning.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
i used it ,wifi still had problem. still need install blade wifi fix

same problem now :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
My experience is that you need to do the partitioning before flashing the ROM with A2SD. First primary partition as FAT32, last primary partition EXT2, not larger than say 512 MB. So reflash after partitioning.

thats what I did; i formatted the whole card then i partitioned off the main bit in FAT32 then I did the second in EXT2, then I flash RLS2 on to my San Fran.

What do you suggest I try/do?

*Thanks for help/replying* :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

I have a problem with wifi.

I installed Hedgehog R2, but WiFi is not working perfectly.

When I start browser or market everything works fine, but after a few second lost connection.

Wifi signal is perfect.

Then I click Retry and working again for a few second.

I already tried Blade WiFi-fix but not working.

Does anybody have any idea?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
same problem now :P

same here, wifi connection of RLS2b is better

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
same here, wifi connection of RLS2b is better

Can you a enter the clockworkmod recovery?

I had to fix the wifi with the blade, furthermore more i like the rom quite well!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can you a enter the clockworkmod recovery?

I had to fix the wifi with the blade, furthermore more i like the rom quite well!

ya, I can enter recovery and updated hw ui, overclock..etc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ive download Quick System info, and theres an A2SD Storage bit and it says information not available.

my internal storage goes down when I d/l an app. what do u think I need to do.

even if a2sd works, internal storage goes down for 2 reasons. first, app may have its own data. second, dalvik cache is in internal storage if you dont move it to sd too, with the command a2sd cache.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Overclocking addons (added 2010-11-27)
  • Download: Hungarian_Hedgehog_RLS2_overclocking_addons.rar
  • IMPORTANT NOTE: Overclocking will have a negative effect on 3D performance.
  • If you're phone freezes and/or experience random reboots, try a lower clock speed. A good starting point would be 691.2MHz or 710.4Mhz.

I try to flash 710MHz this work at 2nd reboot and then(on "powering up" screen) is suck....

My good and stable CPU speed is 692MHz and boost (!) 3D performance! :P

Sorry for ma baad english....

Edited by mikes77a
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I phone use this RLS2 ROM have new problem,the proximity same time fail

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Here's an experimental kernel if anyone is interested in undervolting. I've configured the 600MHz level to use a slightly lower voltage level. Not sure if it really makes noticable difference to battery life but it's there if anyone want to have a go.

After French fries I have installed three days ago Hedgehog RLS2.

Would like to test the undervolting kernel now.

If it should not be stable, how do I get the best way to return to RLS2?

Otherwise I am really satisfied with this ROM, only

K9mail makes Problem with this ROM.

See http://code.google.com/p/k9mail/issues/detail?id=2723

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
After French fries I have installed three days ago Hedgehog RLS2.

Would like to test the undervolting kernel now.

If it should not be stable, how do I get the best way to return to RLS2?

Otherwise I am really satisfied with this ROM, only

K9mail makes Problem with this ROM.

See http://code.google.com/p/k9mail/issues/detail?id=2723

it is unstable :-(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

thank you for this ROM- very good work! I have a problem after deleting some apps in /system/app directory. If i flash the .zip then i get an error message:

The application Setup Wizard (process com.android.setupwizard) has stopped unexceptedly. Please try again.
I have removed the following apps from the zip Archive (Tested with 7-zip and Total Commander):
system\app\Launcher2.apk

system\app\VoiceSearchWithKeyboard.apk

system\app\HTC_IME_hi_blade.apk

system\app\Facebook.apk

system\app\PassionQuickOffice.apk

system\app\TitaniumBackup.apk

system\app\WeatherWidgets.apk

system\app\GestureSearch.apk

system\app\FlashSVGPlayer.apk

system\app\GenieWidget.apk

system\app\FlashPlugin.apk

Is there an app that is required for android?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well Launcher2 is the main desktop interface so unless you have put another one in this aint gonna work.. You are also removing both keyboards with the HTC_IME_hi_blade.apk and the VoiceSearchWithKeyboard.apk, at the very least leave the first one.

The rest are fine to remove tho.

Edited by Flumpster
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you fix the touch screen pressure problem? :D

I used Development Tool from Android sdk and test, it always report Prs 100 :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Release 1b was amazing, however I have tried updating to R2, but I get error with clockworkmod:-

'E:Board does not support mtd utils.E:Failure at line 358:

wrute_raw_image PACKAGE:boot.img BOOT:

Installation aborted.'

Any ideas?

Thanks.

*FIXED*

I had installed clockworkMod 2.5.1.3 blade to partition SD card. switched back to 2.5.0.9 modaco r2 blade and has installed.

Edited by BigKevN
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well Launcher2 is the main desktop interface so unless you have put another one in this aint gonna work.. You are also removing both keyboards with the HTC_IME_hi_blade.apk and the VoiceSearchWithKeyboard.apk, at the very least leave the first one.

Thank you, everything is fine now - i didn't know that there is no standard keyboard inside the ROM. It seems that Launcher2 is required. If i remove it and leave "LauncherPro" inside the rom then i get the same error message as above at the end of the setup wizard. If i do it the other way (remove LauncherPro, include Launcher2) then everything works.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.