• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Wifi Problems

8 posts in this topic

Posted · Report post

Hi all

Got my Vega on Tuesday and it has been great. It connected to my Netgear DG834Gv5 no problem. Then yesterday I upgraded to Firmware v1.04 and Paul's r2 with Performance Pack. Since then it has connected to my Wifi only when I reboot my router. It works for hours switching it off and on fine. Then suddenly it wont connect on switching on. I reboot my router and it connects again. My laptop, phone, ps3 etc. do not have this issue. I've tried updating the firmware of my router, changing the channel several times, encryption method, reserving IP address for it... but nothing but a reboot will get it reconnected.

Anyone else having a similar problem or even better found the solution?!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tried going to r3 as a long shot and it didn't work. Can people suggest models of adsl wireless routers that work while using wpa2?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i've had no problems so far with my old d-link dir-655 *shrug*

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i've had no problems so far with my old d-link dir-655 *shrug*

How old is old? I see you can buy a model with the same name new?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

How old is old? I see you can buy a model with the same name new?

i've had the router for about a year now i think, maybe a little longer. (it replaced a dlink dgl-4300)

it's the A4 hardware version

Edited by Pyr0x64
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tony have u still got the problem as I've got the v3 of the same router as you (working fine for me BTW) so might be able to help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tony have u still got the problem as I've got the v3 of the same router as you (working fine for me BTW) so might be able to help?

It might be worth trying setting the wireless to WPA2 my partners HTC legend kept dropping out of contact until I set the router to WPA2.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tony have u still got the problem as I've got the v3 of the same router as you (working fine for me BTW) so might be able to help?

Hi Trevor

Thanks for the offer but it has been fine sine my previous post! So fingers crossed it stays ok! Il be in touch if it starts to play up.

Cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.