• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Need new *working* update script for Update.ZIP...

7 posts in this topic

Posted · Report post

Hmmm... used to 2.x.x.x CW recovery and using easy update.zip scripts.

Anyone got a nice working blank update.zip for 3.x.x.x???

Ta

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hmmm... used to 2.x.x.x CW recovery and using easy update.zip scripts.

Anyone got a nice working blank update.zip for 3.x.x.x???

Ta

Download a theme, I'm assuming it's for the framework brightness fix you were talking about last night?

If so just delete services.jar and replace the framework with yours.

BTW CM7 seems to be signed with the test keys when you build it from source.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Download a theme, I'm assuming it's for the framework brightness fix you were talking about last night?

If so just delete services.jar and replace the framework with yours.

BTW CM7 seems to be signed with the test keys when you build it from source.

Not exactly... although I will try that... pushing by ADB ain't cutting it.

I'm trying CM6 at the moment... CM7 won't install without going daft with formatting /system /data etc in CW 3..... which is painful.

Didn't spot a theme - oops

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Not exactly... although I will try that... pushing by ADB ain't cutting it.

I'm trying CM6 at the moment... CM7 won't install without going daft with formatting /system /data etc in CW 3..... which is painful.

Didn't spot a theme - oops

I think the CM build process signs with the test keys so that should be the same, although I can't guarantee it.

I've never had any luck pushing framework-res with adb when I've made changes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Not exactly... although I will try that... pushing by ADB ain't cutting it.

I'm trying CM6 at the moment... CM7 won't install without going daft with formatting /system /data etc in CW 3..... which is painful.

Didn't spot a theme - oops

EDIT

Theme updates I have (Frankish) don't work.

Might try a few later ones to see...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

EDIT

Theme updates I have (Frankish) don't work.

Might try a few later ones to see...

Any in the unified theme thread or the thread I did for Seb's ROM should be compatible with CWM 3.0.0.5

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Any in the unified theme thread or the thread I did for Seb's ROM should be compatible with CWM 3.0.0.5

Yep -one of Frankish's unified ones is OK - unsigned OK. And my mod works. I did note using the CM autobright and this array mod that if you crank up the light source on to the sensor, it seems to lock out for some time. Must be "overloaded"...

The brightness setting hangs at the higher brightness levels... damn

TA

Edited by LanceH
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.