megasaur121

Manila 2D v 2.0 All In One Cab!!

6 posts in this topic

Here's A Manila 2D v 2.0 For Our Omnia i9x0.. And Its All In One Cab.. for more infos, check out other post related to this.. So. Heres The Screenshots

l1.pngl4.png

DL LINKS:

http://rapidshare.com/files/337366087/m2dwqvgav2.cab

http://www.megaupload.com/?d=JPXCFALO

ITS ENGLISH!! NOT POLISH!! (screenshot lang. text)

Steps To Fix The Home Weather.

1.Download this files

Mortscript: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-...ipt-32952.shtml

Home Weather Fix (Thanks To Lightning030): http://forum.xda-developers.com/showpost.p...;postcount=1273

2.Install The Mortscirpt Then The Home Weather Fix..

3.Soft Reset

4.Now The Home Weather is fully working!! NOTE!! (You Must Update Your Weather data on the weather tab!! after that,do a soft reset)

Edited by megasaur121
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Home weather not working

Why don't you SEARCH a bit this HUGE forum to find your solution?

NONE of the Manila vers, have working Home Weather!

You need to install a SCRIPT. Everyone (OCK, Yonn, K.Radd, etc.) posted many different solutions for this issue...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heres The Fix For The Home Weather (The Script).. first youll need a piece of software called Mortscript.. install that first then the home weather fix and your done..

Mortscript: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-...ipt-32952.shtml

Home Weather Fix: http://forum.xda-developers.com/showpost.p...;postcount=1273

This manila 2d ver 2.0 Is An ALL IN ONE CAB (First Post)! all of the needed files are there.. except for this script..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

is this 2.0.2016.3224 version or?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't work properly this M2D. I use perfectly smooth other 2D Manila (TouchFLO 1.0.1818.3719). The disable and uninstall Start Settings/Remove Programs. Then install your .cab (don't ask me if I want on the SD, the other M2D ask me) just saying it's all ok, it reboots but doesn't start properly and the phone is not operating. Open an invisible layer above (change the top bar) but none of the graphical environment.

Any suggestions?

Thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.