• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
mikeb90

CyanogenMod 7.1 RC released!!!!

229 posts in this topic

App2SD working properly

So you can verify the Dalvik cache is moved to SD?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i dont know about cache not moveing had no problems. busy box should be there as i can remember but cant check couse my pulse broke, touch screan doesnt work..

Ouch! I hate it when that happens.

Ok, back to have another look. Maybe I did something really stupid and didn't follow my own advice while installing. :rolleyes:

Oh, and what about swap? Is that working for others?

Edited by twrock
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess that's verification enough. :lol:

But, I have also verified that I have cachesd working great with the rom from the first post, but not with the one dtox125 uploaded. It makes no sense to me. "reinstall" and "repair" have no effect. It simply won't work. :huh:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After some very minor testing, I really like CM7.1. The features are great, with lots of extras. It does seem quick, but that might be because I didn't install anything beyond three basic apps. I didn't even have Maps installed (a memory hog). I don't know what would happen if I installed a lot of apps, especially since swap was not working.

But the extras don't make up for the lack of the camera. I really hope Tom will be able to get that working.

But the other bad news for me was that the overnight battery drain was 14% (cell radio on). That is definitely not better than other roms I've experimented with. YMMV, but except for the extra features, it does not offer me enough to make the switch from CM6.1.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

missing 3D on VGA?

there's no movie game demo when tested using neocore just light color on area display.

CM6.1 display movie game demo.

on Qudarant no background color when display test earth rotation (just white color)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey devs please do add the crt animations in this rom in the next update .. :)

i just installed the original rbm2 rom and found these problems witm cm6 n 7 ....

(i) The add reciepent from contacts in messaging is missing in cm6 n 7 ...

(ii) The time taken for screen to turn on after pressing an hardware button is less for orig ....

It would be great if they could be overcomed in cm7 ....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any news on this mod?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what I see for myself

Processor performs slightly better (according to both benchmarks and real tasks), but the window animations are slow as hell. Far slower than in CM6

Is there any workaround for that?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what I see for myself

Processor performs slightly better (according to both benchmarks and real tasks), but the window animations are slow as hell. Far slower than in CM6

Is there any workaround for that?

Try LauncherPro, works like a charm wink.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting new hardware next month probably lg optimus 3d so i wont bug with the pulse anymore

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

just flashed the version from the official cm website and its worked but i have no network coverage at all, and it wont register on any network or look for any at all :\ gunna try and flash this version instead and see if it solves it lol

edit: yep now working :)

Edited by h3dshot
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

there're news guys (hopefully) :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

there're news guys (hopefully) :D

whats that then? smile.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

whats that then? smile.gif

Lots of devices got 7.1 stable update today. This will be the day for Pulse, to go to history, or to continue development...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i dont think that the pulse gonna have a update !! ,, what ever we still working with the stable version

Edited by Keepar
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

guys the updated news is on the first post of the topic LOL XD

however, they say that despite the huge number of devices compatible with the 7.1 stable, which's been released yesterday, there are still some cellphones not updated with the latest version of CM, but THEY WILL RECEIVE THE LATEST UPDATED VERSION IN A NOT SO LONG TIME , SO WE'HE JUST TO WAIT:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just installed dtox125's build from 06 Aug 2011.

I love it. All but camera work. Network, wi-fi, sensors work.

Installed atop of partitions made by official UK 2010 rom (~100Mb /system partition).

I actually installed together ROM and gapps - worked fine for me. But some suggest to install gapps after...

Edited by pier11
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just installed dtox125's build from 06 Aug 2011.

I love it. All but camera work. Network, wi-fi, sensors work.

Installed atop of partitions made by official UK 2010 rom (~100Mb /system partition).

I actually installed together ROM and gapps - worked fine for me. But some suggest to install gapps after...

Are the graphics working well ? like games and transition effects?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are the graphics working well ? like games and transition effects?

It's not that I play games much, but for the sake of experiment, I installed Angry Birds Rio.

I'd say it behaves as good as CM6.1 - not better and not worse.

As an explanation - the same kernel 2.6.29 and likely drivers are used in both roms for Pulse...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason this rom is not localized well - it contains only a few locales (en-GB, de, es, fr, it), while other CM 7.1 roms have way more - about 22.

I managed to "add" many remaining languages to keyboard (not interface) by replacing LatinIME.apk with one from HTC Hero CM 7.1 rom. Works well for me.

(Just installing the apk didn't help, as for some reason after reboot system reverted back to original keyboard.)

Actually I was able to experimentally add UI translation to additional language by manipulating framework-res.apk and adding missed files from Hero's rom. But indeed I needed just an extra language in keyboard, so reverted that changes back.

Edited by pier11
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just installed dtox125's build from 06 Aug 2011.

I love it. All but camera work. Network, wi-fi, sensors work.

Installed atop of partitions made by official UK 2010 rom (~100Mb /system partition).

I actually installed together ROM and gapps - worked fine for me. But some suggest to install gapps after...

the camera is work!? :huh:

Edited by FunYeg
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, camera doesn't work.

Everithing else quite work.

Camera waits for it's hero :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.