Sign in to follow this  
Followers 0
Blueton

Help

37 posts in this topic

just start again ,take battery out and power on.start afresh.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

just start again ,take battery out and power on.start afresh.

When I take the battery out and start again it just goes to th egreen man and wont boot past it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

so what have you done from the start so i can help you.1 are you using windows7 or a mac.then i can try to help you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

so what have you done from the start so i can help you.1 are you using windows7 or a mac.then i can try to help you.

Ok. Copied this file as image to my sd card http://dl.dropbox.com/u/41652192/Skate%20TPTs/200sys-35cache-skate-tpt.zip then followed the instructions on the pdf to do the TPT flash . As it was running it had errror at 44% and when phone rebooted it got stuck,

I am on Windows 7 when it is pluged into the computer the ohone is not found.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay ,are they any drivers loaded in programs and features ,uninstall then unplug usb cable then connect it back and see what happens,first thing s first.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just found the phone as android device via the control panel devices and printers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

did it load anything ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

has it given it a drive letter eg drive h it should be in my computer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay ,are they any drivers loaded in programs and features ,uninstall then unplug usb cable then connect it back and see what happens,first thing s first.

Uninstalled hadset usb driver and then pluged it back in .......nothing

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

power down phone and reboot with cable out then plug in.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

has it given it a drive letter eg drive h it should be in my computer.

Nothing in My computer

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

what version of windows 7 are you using.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

power down phone and reboot with cable out then plug in.

Have taken battery out - only way to power down and pluged cable back in ............nothing no device found etc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

what version of windows 7 are you using.

proffesional 32 bit

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you using a skate or OMC .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you using a skate or OMC .

omc I can get into clockwork and that is all

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay thats good.have you got a rom on your sdcard?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay thats good.have you got a rom on your sdcard?

Yes cm7 I was going to onstall it after doing the TPT and was using the Bluemonye 1.8 before

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

backup your bluemonte first then do these.

okay you can install cm7 okay i would do the 4th to as i allways do this and works without any probs. okay

but first you need to

1.wipe factory/data

2.wipe cache

3.go to advanced and wipe dalvick

only do 4th if you get stuck at android screen

4. mounts and storage format/sysytem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

backup your bluemonte first then do these.

okay you can install cm7 okay i would do the 4th to as i allways do this and works without any probs. okay

but first you need to

1.wipe factory/data

2.wipe cache

3.go to advanced and wipe dalvick

only do 4th if you get stuck at android screen

4. mounts and storage format/sysytem

Ok will try now ..let you know what happens in a few mins.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay thats fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok will try now ..let you know what happens in a few mins.

Ok I uminstalled that driver earlier and now it wont go into clockwork

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

switch it of then power on with volume down hold both till clockwork shows

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

switch it of then power on with volume down hold both till clockwork shows

ok trying now

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.