• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Peculiar Problem

2 posts in this topic

Posted (edited)

Hey there guys!

I've been the past week (since Sunday) trawling the web for my answer and finally today (Friday) I decided to join this forum to actually ask my question. So apologies if this answer is obvious. :)

I was handed a second hand Nexus One this weekend from a friend after putting my old SE C905 in the washing machine. Having had an Desire HD a couple of months ago I was happy to accept an HTC donation.

However, the phone seems to boot up fine without a SIM... works great. (Android 2.2.1).

After putting the SIM in and the phone connecting to my network on 3G it reboots, vibrates 4(?) times and stays on X and is unresponsive until you remove the battery. It then refuses to boot for about 20 minutes (with or without SIM).

Can anyone tell me what's happening here? Is this a hardware/software glitch or is there some anti-theft mechanism kicking in?

Your advice is much appreciated!

I have also posted this same question on Androidforums so if you've seen it there, apologies for the spam.

Edited by Neilisin

Share this post

Link to post
Share on other sites


I am delighted to say that after reporting this problem to HTC, the phone was collected the next day by UPS, returned 4 days later by UPS, costing me a sum total of: nothing. Very happy with HTC for this.


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.