• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Dell streak 5 flashing problem

14 posts in this topic

Posted · Report post

Hey guys,i have a Streak 5 from a market near by.i bought it very cheap since the LCD was cracked.i don't know his history.

so,i got a new LCD from ebay,replaced it easy.but when i tried to start the phone it's stuck at DELL logo.i tried flashing it with several versions of android using fastboot to install the recovery and put the update.pkg on the sd but when i hit "software upgrade via update,pkg on sd card" the screen goes black and that's all.it stays black forever.also,when i hold the camera& power button i get this for a split second:

TE Fail.Try again.

2nd TE = 48

TE pass

(sometimes instead of 48 is 500 or 50)

please help.i have spent hours on forums trying to figure this out..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Did you try QDL tool / streakrepair?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What recovery did you flash?

Try streakmod. You can find it @ xda

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What recovery did you flash?

Try streakmod. You can find it @ xda

ok so i managed to get into streak mod and i get this:

e: can not mount / dev / block / innersd0p5

e: can not mount CACHE: recovery / log

e: can not open CACHE: recovery / log

e: can not mount / dev / block / innersd0p5

it seems it is the inner SD right?i took it apart earlier and put another SD in and still no luck.

taking it apart again right now and trying to get into strakmod and see what happens..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I think there is a tutorial about partioning a new internal sd card on modaco. Ill see if I can find it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

you sir,saved my streak.i was about to sell it for nothing.i replaced the internal sd card with a new 2gb (no need for special installation) and after may many tries,i managed to get into streakmod and install the latest gingerbread :D thank you very much for your help! (ad sorry for my english)

http://android.modac...ge-up-to-62-gb/

Might be a good place to start. have a route around in this forum, i'm pretty sure there are other threads on this. See http://android.modac...eed-Help-Please!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

ok,another problem.the os installation went fine,everything went well until i went into gallery and selected the music animated wallpaper to view it.the back,menu and home buttons blinked 3 times and it's back to the dell logo.in the install.txt file i put only this:

adwlauncher

bios

density180

i did something wrong here?

http://android.modac...ge-up-to-62-gb/

Might be a good place to start. have a route around in this forum, i'm pretty sure there are other threads on this. See http://android.modac...eed-Help-Please!

Edited by rammstein_08
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Blinking leds means wrong baseband or something like that.

I would head over to xda and get the DSC 0.7 ROM. Make sure you read install instructions because you need to fastboot flash an AMSS file and possibly one other file. This should fix the flashing lights. DSC is currently the most stable streak ROM imho.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

after flashing DSC 0.7 i got this on the dell logo:

/system/bin/e3fsck -y /dev/block/innersd0p6

File system check returned status 2048,e2fsck status was8

Please send this unit to software development for debugging.

Formatting your device to repair it.Please don't remove the battery.

Data formatted OK.

After that i get DSC logo for a fiew seconds an then a couple of restarts and stuck at dell log again...

I have flashed the required files and recovery before flashing the os.

Blinking leds means wrong baseband or something like that.

I would head over to xda and get the DSC 0.7 ROM. Make sure you read install instructions because you need to fastboot flash an AMSS file and possibly one other file. This should fix the flashing lights. DSC is currently the most stable streak ROM imho.

Edited by rammstein_08
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

that's it..i give up.i tried several SD cards for the inner slot.even a SD HC one.the same results.after flashing fail,every card needed to be formatted to be accessible.i am guessing the inner SD port is faulty or something.any sugestions? i think i'm gonna sell it for parts..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

so after i put the screws back in place i don't get the error on the dell logo.with the 2.4 gingerbread i got BIOS startup and then restart and freeze at dell logo.after battery taken out for 2 minutes,same thing,BIOS,restart,freeze.

with the DSC it restarts during installation,once during recovery screen itself.clearly has some hardware problem.no ideas left..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No ideas im afraid. Maybe ask over at xda. Seems a bit more alive than here

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thank you for your help!

No ideas im afraid. Maybe ask over at xda. Seems a bit more alive than here

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.