• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM][09.7]CyanScape V2[ LINK UPDATED]

77 posts in this topic

Posted · Report post

Is it multilanguage or English only (I'm Spanish)? Thanks in advance. :)

No matter you're Spanish it has multilanguages

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Well I applied the rom and theme chooser timescape but the theme doesn't work nothing changes and there is no timescape widget.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

After setting the theme, reboot, it will aply correctly, as for timescape widget indeed its not there :\

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Brilliant rom. I like the timescape app but would like to have the timescape homescreen widget. I have found the timescape widget Apk in system/app but it won't install. Does anyone have a fix for this?

Edited by ArtemisTheHunter
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hi there!

is there a possibility to integrate facebook platform to this ROM, like it is in stock rom for ex. in SE Live with Walkman? :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dude again d rom is not available.. :'(

plzzz ny one help me.. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Please provide a working link for CyanScape V2 ROM. The link given in the forum is dead. Try uploading to some other site.

Thank you!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry guys!!Dropbox is not working currently. Will upload to other site soon.

SORRY FOR INCONVENIENCE! !!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry guys!!Dropbox is not working currently. Will upload to other site soon.

SORRY FOR INCONVENIENCE! !!

By when ??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I never ever saw such polished rom for our blade, Thanks for your such effords keep it up.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thankx dude awesome rom..

but i am unable 2 login via ma gmail id..

In setting when i open account and sync then it asks ma id n password den it does'nt log...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

any solution ???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Link has been updated guys!!!

Sorry for the delay.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dude its not loging ma gmail id any solution ?/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

where is the gapps package for this rom.??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

OH I LOVE sony UI !

how much is the minimum system requirements :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

As required by cm7.2.

160 MB will do the job!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

will You make some xperia styled roms based on android 4.x? :D

it would be awesome, to have jb smoothiness with xpera look

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ya i will make those roms.But sorry guys,i will not be able to continue my development for next 15-20 days because of exams.

But i will try to complete your requests asap!""

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yes timescape ui would be awesome on JB!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

well, good luck on exams, i know that pain :|

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank u very much!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

please help me!!

I did wipe data, wipe system, factory reset through cwm and then install this rom but at startup it stuck to splash logo :-(

I really like this rom and want it in my android.

what should I do now?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey guys , I installed it normally with wipe data , factory reset and wtv but yet when somebody tries to call me it is like i reject the call , doesn't ring at all , but then the call is like i got the call in the call log, i've tryied everything but it doesn't get fixed, any help? :/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey guys , I installed it normally with wipe data , factory reset and wtv but yet when somebody tries to call me it is like i reject the call , doesn't ring at all , but then the call is like i got the call in the call log, i've tryied everything but it doesn't get fixed, any help? :/

try it to reinstall, wipe cache, wipe data..

then install the rom, then wipe cache, wipe data and wipe cache

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.