• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Built USB cable for Advent Vega

5 posts in this topic

Posted

Hi guys,

I lost my USB cable of Advent Vega and I want to built it using old cable.

Someone know schemes of this cable, I try in this mode:

Male A Male A

Red ------ Red

Green ------ Green

White ------ White

Black ------ Black

But when I link tablet to PC this doesn't seem to recognize.

Someone can help me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I buy usb cable male A to male A, but when I connect Advent Vega to PC nothing happens, PC doesn't see tablet.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have heard some users have obtained ones which are only USB 1 and had problems, but I have had no issues with commercially available items. I would guess you may need to swap the D+ & D- data lines (i.e. White to Green and Green to White) but I cannot get at one of my cables to check it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Are you sure your usb is definitely in "slave mode" if it is in host mode then the pc will not see the vega at all..... just a thought !! wink.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.