• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[GEN2/European] AOSP GB 2.3.7 / t0mm13bROM

537 posts in this topic

Posted

Quick heads up...

There's a small glaring glitch on the ROM itself, (just noticed it now after upgrading from the old market in which I tested out the youtubey, to the more modern version) and it bombs out!!! Its related to this posting on google

Basically, for the interim to get the market to work while I get the fix in place (a replacement boot.img to be flashed that contains the correct permission for /cache directory), to quote from the google linky comment #4..

I solved same symptoms on my mobile by issuing

# chmod o+x /cache

via adb shell.

Then the market app should work, whoops I mean, 'Play' :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Prox. and light sensors are not working

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Prox. and light sensors are not working

Proximity is working here, as for the light sensors - that is a CM specific thing...

Please read this. No comparing to CM7 specific stuff to this ROM as this is pure AOSP stock with no tweaks/mods... if you want the mods etc, use CM - simples :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hm. On my Blade proximity is not working (

What's about light sensor... It's not a CM stuff, it's a Blade hardware part, and without it backlight auto correction (wich is present in pure AOSP) will not work

Edited by nemaga
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Please find the attached tar/gzip file which is the new boot image.

  1. Un-tar/un-gzip it
    tar xvfz newt0mm13bROMBoot.tar.gz
  2. Plug in usb cable and proceed to reboot into bootloader
    adb reboot bootloader
    OR Shutdown the handset, take battery out, pop it back in, press volume up and power on - your handset should be in fastboot mode.
  3. Flash the file t0mm13bROMBoot.img
    sudo fastboot flash boot t0mm13bROMBoot.img
  4. After the flashing of the boot image, reboot
    sudo fastboot reboot


The Market/Play app will work properly this time :)

@Nemaga: That light sensor - Oh, thought you were talking about the hardware lights on the keypad, that flash when a missed call/message comes on! Mea culpa! sorry! As for the light sensor, Settings > Display > Brightness, Have it set to auto here, thing is, I have the front custom screen protector with the logo on it, and its not exactly in the right spot, and hinders the light sensitivity...but cba to peel it off and put on a fresh one... :) Just a thought by the way, there's an app on the market/play called AndroSensor by Fiv Asim, download it and run it through, it checks all the sensors on your handset (I use it for testing the ROM) - that should confirm for you :)

newt0mm13bROMBoot.tar.gz

Edited by t0mm13b
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Wait!

Am getting confused!

One screenshot showed some dialog asking for GPS to be switched on and now you're talking about barcode scanner? I do not see the connection here... look am trying to work this out and quite frankly I cannot reproduce it as there's a vague screenshot being shown with very little information on how you got it then you drop in on this thread another screen capture showing the barcode scanner... What app is it, what did you do, how did you get to that screen etc... those vitals - am not a mind reader. Be more specific so that I can fix it, am playing blind here in the dark so to speak. If I don't have all the vitals, how the hell can I fix it really? sorry if I'm sounding off here but it serves a reminder - include as much information so that I can reproduce the problem.. :)

Here is the application Barcode Scanner: http://www.mediafire...3t0ovw6yjlftbie

The problem with the GPS dialogue box happens when you start the Sygic Aura 11.2.6 with GPS off

More Information:

http://android.modac...ost__p__1839733

http://forum.cyanoge...post__p__265410

Sorry I can't be much more concise but my english is somewhat limited... sad.gif

Edited by ilopez85
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Here is the application Barcode Scanner: http://www.mediafire...3t0ovw6yjlftbie

The problem with the GPS dialogue box happens when you start the Sygic Aura 11.2.6 with GPS off

More Information:

http://android.modac...ost__p__1839733

http://forum.cyanoge...post__p__265410

Sorry I can't be much more concise but my english is somewhat limited... sad.gif

Thanks :) No worries - your English is good! Am chasing down the issues... hmm... I do not have that Sygic Aura 11.2.6.. am checking out the barcode scanner and will report back on this.. how did I miss that I do not know - yet everything on screen appears correct graphically wise barring that camera - so its related to it somewhere... need to dig deeper :D

Cheers for the input! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks :) No worries - your English is good! Am chasing down the issues... hmm... I do not have that Sygic Aura 11.2.6.. am checking out the barcode scanner and will report back on this.. how did I miss that I do not know - yet everything on screen appears correct graphically wise barring that camera - so its related to it somewhere... need to dig deeper :D

Cheers for the input! :)

It seems that replacing these files work, but I don't know exactly which of the three files is the one that has solved the problem... (possibly one of the lib/.so)

http://www.mediafire.com/download.php?c865hb58tdntxt9

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Latest update:

From dropbox here, can someone mirror this for me please.

MD5Sum: f7b08402ca58457b6c2d88e513f9e87e

This fixes up the obscure graphics glitch showing up in barcode scanner/google goggles...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mirror in progress :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Must we do the boot.img thing again or is play fixed in the rom itself in the latest update? thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Must we do the boot.img thing again or is play fixed in the rom itself in the latest update? thanks!

No need to, its fixed in the rom itself :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Mirror for new release

Edited by flibblesan
Removed adfly
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

http://adf.ly/7OQR8

Mirror for new release

Cheers mate :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There's a problem with the market ? I have a FC when I try to open Market. I'll try to install the new release.

Thanks anyway, nice job. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sulthekk i appreciate the mirror but could you please try mediafire next time (just a request because i get 20 kbps instead of 800 while downloading from deposit files :P )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sulthekk i appreciate the mirror but could you please try mediafire next time (just a request because i get 20 kbps instead of 800 while downloading from deposit files :P )

As matter of interest, thought all those media sharing sites like megaupload/mediafire are shut down in the wake of the megaupload circus going on in the states/fbi etc?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sulthekk i appreciate the mirror but could you please try mediafire next time (just a request because i get 20 kbps instead of 800 while downloading from deposit files :P )

Mediafire refuses to upload from my phone, and it takes ages for my laptop to boot up :(

Will try with other browsers again

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@tommieb Mediafire is the only one which is still up i think.. megaupload filestube blah blah closed down.. :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@tommieb Mediafire is the only one which is still up i think.. megaupload filestube blah blah closed down.. :(

Yeah but it became more strict, for ex. you need to register to upload... And their uploader is mess! Before those checkings I were able to upload from firefox mobile...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah plus many of the files have been removed based on some violation or something too no?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah plus many of the files have been removed based on some violation or something too no?

I dunno... btw, I hate mediafire as an uploader...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I *think* it got uploaded somehow... But if you don't like depositfiles, then next time give a better advice than mediafire, as I'm fed up with it!

Edited by flibblesan
Removed adfly
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Uh thanks lol mirrors everywhere now :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.