• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

WiFi Keeps Disconnecting After Flash

5 posts in this topic

Posted

I have rooted a SF2 and tried various roms but cannot get a Wi-Fi connection. The SF2 connects then disconnects immediatly and keeps repeating the process. I have even tried fix my WiFi. Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you tried clearing all the partitions (i.e. data cache, dalvik cache, data, boot and system, even battery stats) before flashing the rom?

By the way...LOL at your member name.....dirty boy.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you tried clearing all the partitions (i.e. data cache, dalvik cache, data, boot and system, even battery stats) before flashing the rom?

Yep. Just tried that.

By the way...LOL at your member name.....dirty boy.

He's my hero!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Reset the rooter - couldn't before as I was downloading er something:) Anyway working now.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sounds like you have lost the MAC address for the phone after rooting, you are supposed to back it up before you start with QPST software, I have the file here if you want me to email it to you, I will. I cant guarantee it will work as I thought this part was phone specific, but you could give it a lash.

Do you have the QPST back up software??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.