youpi666

[CM7.2] Cyanogenmod 7.2 for LiquidA1/LiquidE

Recommended Posts

youpi666    16

First fix update.

See the first post for changelog, link and for instruction (take care of how to update if you want to keep your app and param)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dmitriy K.    1

First fix update.

See the first post for changelog, link and for instruction (take care of how to update if you want to keep your app and param)

But maybe you know how insert "metal camera" in this rom?

Because now it's error:

"Package com.android.camera has no signatures that match those in shared user android.media; ignoring!

Share this post


Link to post
Share on other sites
thepasto    165

But maybe you know how insert "metal camera" in this rom?

Because now it's error:

"Package com.android.camera has no signatures that match those in shared user android.media; ignoring!

Metal-Camera needs to be resigned with cm keys... Maybe only one working could be the one in LN1.9, so if you'll find it, maybe you can get it working

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dmitriy K.    1

Metal-Camera needs to be resigned with cm keys... Maybe only one working could be the one in LN1.9, so if you'll find it, maybe you can get it working

Thanks, LN1.9 version works here but camcorder not

media_profiles.xml needs to reconfigure (or replace too)

Share this post


Link to post
Share on other sites
youpi666    16

The cm camera change between CM 7.1 and 7.2. and the media_profile.xml too so :

- you could take the media_profiles.xml of the ln 1.9 but you'll broke the CM 7.2 camera

- or let the good file for CM 7.2 and not use the metal camera.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dmitriy K.    1

The cm camera change between CM 7.1 and 7.2. and the media_profile.xml too so :

- you could take the media_profiles.xml of the ln 1.9 but you'll broke the CM 7.2 camera

- or let the good file for CM 7.2 and not use the metal camera.

Yes, but CM7.2 camcorder have low fps

Share this post


Link to post
Share on other sites
GvM    1

The "missed sms" blinks as "missed call" icon on my liquid.

Light sensor works fine but it switches between the levels discretely, I can't make it fade smooth.

I'm not sure what's the right settings in the menu (tried different checkboxes/values) but this was working fine in other roms from the box.

sdcard readahed doesn't save its value and resets to 4096 after reboot.

ps soz for disinfo the swap does work fine...

Edited by GvM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Motoox    0

I changed my SD to SUMSUNG class 10, but the UI was still quite slow with the swap partition.

But after the factory reset, I found that the UI works so smoothly!

So, installing applications one after , I tried to check what cause the slow UI.

Finally, I found that the cause was Facebook!!!

Sign-in to facebook make the UI quite slow,

and clearing its data, the UI comes back to work so smoothly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LuCa xD    2

I changed my SD to SUMSUNG class 10, but the UI was still quite slow with the swap partition.

But after the factory reset, I found that the UI works so smoothly!

So, installing applications one after , I tried to check what cause the slow UI.

Finally, I found that the cause was Facebook!!!

Sign-in to facebook make the UI quite slow,

and clearing its data, the UI comes back to work so smoothly.

Yes, facebook for android is a crappy app. It uses a lot of ram (around 15Mb) and it's always in background. I have slowdowns with many roms with facebook installed. Try to use alternatives apps, like fast facebook or seesmic, that are lighter and uses less ram.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kaerry    14

with the last update light sensor is a bit crazy, is too faster then the previous one and it isn't smooth

Share this post


Link to post
Share on other sites
bateman75    0

To decrease the 'blinking' of screen light, follow:

Setup -> CyanogenMod -> Display -> Automatic light (I don't know the english option, it's the first on the list) -> Click on the first item to activate the filter and reduce the changing of light value

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pegli    0

Good rom (at least without Facebook), but I have problems with apps that use camera, like googles or barcode scanner.

I get an error message, and app crashes.

Could it be a bug??

Share this post


Link to post
Share on other sites
rocky58    1

Good rom (at least without Facebook), but I have problems with apps that use camera, like googles or barcode scanner.

I get an error message, and app crashes.

Could it be a bug??

Also me....

Share this post


Link to post
Share on other sites
OzanSRC    0

I have stock battery and also Mugen battery with 1550 mAh but on Youpi's Roms my battery drain is too fast. I test my battery with nothing installed on system but draining is fast too. My phone oc to 960 Mhz but when i use with 1130 Mhz battery drain is nearly equal except with stock 768 Mhz battery drain seems normal but fast enough.

What can i do for better battery stats? (I calibrate my battery when i use a new rom) Which undervolt values and governor an I/O can u prefer guyz???

Share this post


Link to post
Share on other sites
OzanSRC    0

And also i created 2048 MB new partition but with LiquidParts i can only choose A2SD. no chance for Data2sd and Dalvik2sd. (I have a class10 card)

Share this post


Link to post
Share on other sites
youpi666    16

after choose a2sd reboot, then you can choose another option (and reboot).

For update, there will be but i have a real life too :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
thepasto    165

And also i created 2048 MB new partition but with LiquidParts i can only choose A2SD. no chance for Data2sd and Dalvik2sd. (I have a class10 card)

I think there are problems with a2sd and partitions larger then 1024mb..

after choose a2sd reboot, then you can choose another option (and reboot).

For update, there will be but i have a real life too

Nope.. A real dev can't have a real life :D :D

Edited by thepasto

Share this post


Link to post
Share on other sites
OzanSRC    0

I think there are problems with a2sd and partitions larger then 1024mb..

Nope.. A real dev can't have a real life

Yeah like thepasto :D

Thepasto but 2048 isnt enough for me due to i have nearly 300 apps installed on my phone. What can i do?

Another serious issue is battery. Like i mention about it drains too fast..

Edited by OzanSRC

Share this post


Link to post
Share on other sites
thepasto    165

uninstall something :D i'm kidding...

Don't know you can try manually to format your ext and then try to enable a2sd from terminal to see if there are errors. Not sure about result :D

Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.