• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM] [GB] [AtomicMod] [Any Baseband GB/ICS]

741 posts in this topic

Posted (edited)

Does anyone know what i can do to get my wifi working? it says the reception is excellent, it tries to connect but then just disconnects, over and over.

Edit: fixed with a reboot, should have tried that before i posted :)

Edited by feckineejit
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I get YouTube HD failing to load too. Low q works fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Has anyone else tries the contacts zip to confirm it works? I cannot as mine already work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Has anyone else tries the contacts zip to confirm it works? I cannot as mine already work.

there was 2 confirms on the last page :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Confirmed fix working for me thx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yep, dialer fix works, thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nice ROM, thanks !!

Only one problem - scrolling is not smooth (talk, settings), any kind of fix for this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

just tried the dialer bug, and its not worked for me, :(

Dunno whats wrong, I flashed the rom alright.

flash the rom then reboot wait a few then flash the contacts.zip & it doesnt work for me.

edit: tried a 3rd time and it works. :D

dunno what happened. lol

Edited by FrankieADZ
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Believed to be for today update?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

dont know if this is a bug or not, but videos dont appear in the gallery like they did in Gallery 3D.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Believed to be for today update?

if Tillaz does 1 yes, as the dialler bug has been fixed now :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does anyone else find the brightness ain't that bright even turned up full?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does anyone else find the brightness ain't that bright even turned up full?

maybe that's another small bug.

didn't try that myself :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I get YouTube HD failing to load too. Low q works fine.

I get the same problem, in HQ it says "there was a problem while playing, touch to retry" but works ok in low quality.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can some one give this a quick test

http://www.solidfiles.com/d/1d72312b84/

just tell me if the tittle on pop up boxes is blue

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Like this?

post-796032-0-17068700-1339966152_thumb.

post-796032-0-47241100-1339966272_thumb.

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can i ask for 1 app to be included please?

Sim tool kit please :)

tried to install it and it doesnt go :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

dont know if this is a bug or not, but videos dont appear in the gallery like they did in Gallery 3D.

I dont think this is a bug as I am on a different rom and using a different video recorder and the videos save in the correct place but dont show up in the gallery.

I havent had this issue with the stock recorder so its probably the apps we are using.

I get the same problem, in HQ it says "there was a problem while playing, touch to retry" but works ok in low quality.

I think Youtube is broke in general. I had issues on the blade and I used an old version which was only 600kb or so. It worked perfectly but you couldnt reply to videos etc. The newer versions are over 2MB and it seems that the more functions they added, the more bugs they added alongside those improvements.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Like this?

the titles should be blue like in ics,

is this after flashing the test?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Yes youtube has problems,I always solve it by installing from market,for some reason it makes it work again.Obviously you cannot do that with this HD version.

@tillaz,yes the screenshots are after flashing test.So you mean the tittle text should be blue ? I thought you mean blue line at top.

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

There's Voda branding in the Play store *panics* ;)

Edited by fr0do
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There's Voda branding in the Play store *panics*

burn with FIRE :lol:

can someone try Sim tool kit for me please?...cant understand why it didnt work :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes youtube has problems,I always solve it by installing from market,for some reason it makes it work again.Obviously you cannot do that with this HD version.

@tillaz,yes the screenshots are after flashing test.So you mean the tittle text should be blue ? I thought you mean blue line at top.

ok, huawei have the same layout file multiple times from some reason, it should work now

http://www.solidfile...m/d/20cb011f76/

if anyone else has any requests for additional apps like sim tool kit, just leave a reply and i will add it to the add-on section :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Cant get the stock SMS to appear in "bubble" style,tried the .zips listed but only works with a market app. Missed a setting?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok, huawei have the same layout file multiple times from some reason, it should work now

http://www.solidfile...m/d/20cb011f76/

if anyone else has any requests for additional apps like sim tool kit, just leave a reply and i will add it to the add-on section

thank you :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.