Dazzozo

Android 4.1 Jelly Bean in AOSP

Recommended Posts

glorifiedg    8

Thanks! Without the community this smartphone would worth half!

Hope to try CM10 after 15 days after purchase passed :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
adrien56    0

very good news thanks for your work, when you say "getting close " you mean you are try to make it boot or you mean that every thing like gsm camera sound or gps work ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Davidoff59    243

getting close to a booting test rom more than likely. A preview for those keen to try it out but with stuff not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dazzozo    3,318

very good news thanks for your work, when you say "getting close " you mean you are try to make it boot or you mean that every thing like gsm camera sound or gps work ?

That's far too hopeful. Our device sources are far too young for everything to be working on ICS, never mind Jelly Bean.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dazzozo    3,318

I have something booting with a functional UI. Going to release it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dazzozo    3,318

You're already asking the wrong question. "What is working" is more appropriate.

Wi-Fi is pretty much all that's working.

Edited by Dazzozo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dazzozo    3,318

I've dropped the build off at here: http://g300.thebronasium.com/nightly/

Please, please please please do not imagine you are going to be using this as your daily driver. You cannot use this as a phone. I won't be making a thread for this for a while and will probably just dump updates in this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hans Gruber    26

I've just installed it an although it's a little slow it's very impressive to see it even booting this soon. Good job. :D

Also my wifi is saying "Temporarily avoiding poor connection" not sure what that means, but it's stopping it from connecting. I tried to get a logcat but the phone doesn't seem to be responding.

Edited by Hans Gruber

Share this post


Link to post
Share on other sites
djuroue    45

I've just installed it an although it's a little slow it's very impressive to see it even booting this soon. Good job. :D

Also my wifi is saying "Temporarily avoiding poor connection" not sure what that means, but it's stopping it from connecting. I tried to get a logcat but the phone doesn't seem to be responding.

What was your rom before you installed cm10 ?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hans Gruber    26

What was your rom before you installed cm10 ?!

I was using Paul's Ir1, but I did a full wipe before installing (after backing up)

Share this post


Link to post
Share on other sites
andy.hyde4    21

That is awesome that you have got this far so quickly i know it is really bad to use but it boots

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dazzozo    3,318

One person reported that to me on Twitter earlier and they fixed it by rebooting recovery.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sej7278    403

Guys look at this http://maclaw.pl/?p=205...incredible work by devs..even its armv6...lets hope we can get JB working...

i saw that the other day - it's still not been confirmed, he says its 100% working already including butter, but only has a couple of screenshots, no rom, video or github.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dazzozo    3,318

I'm working on an ARMv6 device too. As tilal said I'll believe it when I see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.