• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

3135 posts in this topic

Posted (edited)

This has already been an issue under CM7. Don't know enough about it to say why it isn't 'fixed' but as far as I know the blade's zoom is done in software so it should be the same result as zooming in with an picture editing program of your choice..

Regarding Youtube HQ: As said, pretty smooth most of the time but not completley lagless from my experience. Just a guess that it has to do with bitrate.

btw: It is KonstaT to whom you should give credit.

OMG

Very sorry KonstaT.

Yes, I meant to say KonstaT.

Edited by Mettafox
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Btw, anyone has seen the AOSP Android 4.2 source?

It's really true that the only thing not open source is the GPU drivers?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

After upgrading to latest version I experience rendering problems with Nova launcher. Sometimes app list is not rendered on some pages (e.g. 1st and 2nd page rendered correctly, 3rd and 4th black with only header tabs visible, 5th rendered correctly). Also desktop icons/widgets disappearing. Anyone experienced similar problems?

Edit: Similar problems in Trebuchet - app icons are not rendering although they are here and can be used "blind".

Looks like it's problem with adreno drivers - lots kgsl of out of memory errors in logcat. I have 512 MB Blade and never saw such errors. Any suggestions that could help?

Edited by Sparrow1
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

new build is really good 1 great work on camera ! can use the 4.2 CAMERA also now ! :D :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i m experiencing a strange problem after 16/11 update .. the gallery app doesnt recognize my sd card pics and even the play music doesnt recognize any music !! plzz help ! should i reflash the rom or is there any solution ???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i m experiencing a strange problem after 16/11 update .. the gallery app doesnt recognize my sd card pics and even the play music doesnt recognize any music !! plzz help ! should i reflash the rom or is there any solution ???

Had the same issue in the past... I used the "fix permission issues" of ROM manager and this solved it for me.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks i will try it !! i thought that my card was corrupted but it was fine dats y was a bit worried !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

new build is really good 1 great work on camera ! can use the 4.2 CAMERA also now ! :D :P

can u tell me whether u r using the 4.2 camera app with proper preview or only white screen !!????
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can u tell me whether u r using the 4.2 camera app with proper preview or only white screen !!????

Proper preview, but when you rotate the phone it makes artifacts. But it's pretty good.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Proper preview, but when you rotate the phone it makes artifacts. But it's pretty good.

ya i saw that ,thanks !!
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is tat OMX working now?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Proper preview, but when you rotate the phone it makes artifacts. But it's pretty good.

you can disable autorotate using 'perapp' anyway

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

And what about Photosphere in 4.2 camera. Does it works (somehow) or just FC?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

And what about Photosphere in 4.2 camera. Does it works (somehow) or just FC?

force close , i dont think it will be der any time soon , it might be impossiblefor blade !
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can u tell me whether u r using the 4.2 camera app with proper preview or only white screen !!????

works well no white screen ! but if u got to record video then there are artifacts ! but just close it and try it again!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Here's Camera/Gallery I built from 4.2 AOSP for ARMv6 (actually for ARMv5 ;)). Photosphere and sphereview are Google's propriatary features so the code is not published in AOSP. There's pretty much zero change of it ever working (available only for ARMv7 devices). Photo editing feature works in gallery thanks to ARMv6 compatible libs.

I'm not going to include these/any 4.2 apps in my builds unless the code is merged into CM10. It seems that there are not that many new 4.2 features that ARMv6 devices can benefit from.

Android-4.2-Camera-Gallery-ARMv6.zip

http://www.mediafire...7y9cntbedr4mu4s

md5:417a1f47ee5369dc8f8103c502db3943

Edit. Removed 4.2 keyboard because gesture typing will never work on ARMv6.

8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

so in the new version to have a fully work camera i have to use camera 4.2?

now only youtube hq has to fix?

ui is smooth like ics or it's a bit laggy?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

any way of making the notification bar smoother when pulled down?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Here's Camera/Gallery I built from 4.2 AOSP for ARMv6 (actually for ARMv5 ;)). Photosphere and sphereview are Google's propriatary features so the code is not published in AOSP. There's pretty much zero change of it ever working (available only for ARMv7 devices). Photo editing feature works in gallery thanks to ARMv6 compatible libs.

I also built the 4.2 keyboard. Even though the gesture typing feature is available in the settings, it doesn't appear to be working. Probably just another Google's proprietary feature.

I'm not going to include these/any 4.2 apps in my builds unless the code is merged into CM10. It seems that there are not that many new 4.2 features that ARMv6 devices can benefit from.

Android-4.2-Camera-Gallery-ARMv6.zip

http://www.mediafire...7y9cntbedr4mu4s

md5:417a1f47ee5369dc8f8103c502db3943

Android-4.2-LatinIME-ARMv6.zip

http://www.mediafire...pqm3u7mrloj8hds

md5:8c21d3cd64e31fef2ea9d0d75fcb4234

are the files is flasable zip?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, they are

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Yes, they are

ok thanks man.

Edit: i just flashed the 4.2 camera and keyboard, camera works great in camcorder thanks kontaT but my kebyboard is still AOSP im i getting wrong here?

Edited by raizor6th
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

oh i thought keyboard was not AOSP :P sorry my bad.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

wat's Android-4.2-LatinIME-ARMv6.zip`?

wat todo?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Whats the consensus on YouTube HQ? I tried KonstaT's patch on github and while it was slightly smoother it wasn't working like on CM9.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Whats the consensus on YouTube HQ? I tried KonstaT's patch on github and while it was slightly smoother it wasn't working like on CM9.

Who's said anything about YouTube HQ? :P There's been no progress. Still can't allocate qcom decoder for HQ and falls back to software decoder.

Current patches in my github are for getting the encoder to work.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.