Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[CM10.1]Simple2ext

22 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Hi , i used CM 10.1 and S2E from jb 4.1.2 not working , I used simple script and s2e from CM7 and Created flashable zip.

Tested on CM10.1 Build 12.1 & 15.1 , Working 100%

-------------------------------------------------------------------

mf_435982027_24a4b0f574ec39022464bc0a5dfba5e5.jpg

Simple2EXT.jb4.2 http://www.mediafire...o0ltnbu0caaaa4v

Flash zip via CWM Recovery , and configure in s2e :)

note: ext partition mounted ! do not mount ext4 in s2e !

enjoy

Edited by AROdame
5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It doesn not lose all apps twice in day as the hacked s2e shared in cm10.1 thread?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I dont read all posts on CM10.1 thread

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The hacked s2e on cm10.1 thread losed apps often. Konsta losed his apps. When i tested cm10.1 and hacked s2e i losed my all apps too. You didnt lose your apps, with this script?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

i flashed 15.1 build without wipe and flashed this zip , script only mount sd-ext , not format , apps from sdext not deleted , with script

Edited by AROdame
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

By flashing the above zip does it create a partition itself without formatting ? I had one zip which used to create 1 but I lost it ! Does this create ?? Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

if the SD formatted so must make new partition , if no , so must mount partition only (withou format)

Edited by AROdame
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kk will try this out in the next build of konsta !!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

High,

i am also searching for an s2e solution for CM10.1. Until now, i have no success.

I´m astonished, that some guys had no problems with s2e and CM10.1 - i can´t understand...

When i installed CM10.1 and restored my apps with TB, TB stops after restoring roundabout 150 MB...

I also tried to use mount2sd - similar to s2e, but officially compatible to CM10.1. But similar issues like on s2e.

I need CM10.1 - but i also need more than 160 MB memory for apps - what shall i do ?

greetings

P.

Edited by ds-driver
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Currently using on ParanoidAndroid Blade 3.1/AOSPA 4.2.2 rom and seems to be working a treat so far - app management showing 19mb at the moment :D

Thanks AROdame!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

i will test this one, because all other scripts that use ext partition have problems with cm10.1

I am just a little worried about the filesize. This seems to be very small in size, comparing with the standard s2e... weird.

Edited by kogos
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

HIgh,

how are your experiences with the s2e-Version of this post. Because i have wiped and installed CM10.1 because of problems with some other "CM10.1-s2e-Versions" aboiut ten times...

Some people said, there was a 1GB limit, other have no problems with 1.8 GB SD-Ext..

i am really confused at the moment, but have no desire to re-install it in order to cm10.1 wiping again

greeting

P.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

imo, use link2sd from google play... safer than modified s2e version that might or might not work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes,

link2sd will function. But can i restore for example backups from TitaniumBackup automatically into the link2sd memory on ext-sd ? I don´t think so - nor ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

i never tried it but i don't see why not.

edit: i just looked it up on google out of curiosity, and it seems that titanium works with link2sd, according to this.

Edited by kogos
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I used Link2SD for a while with KonstaT's ROMs and didn't have any problems - you can set to auto-link and restore from Titanium but it takes a bit longer.

The other thing with Link2SD is that your /data partition still slowly fills up, I haven't really made up my mind but I think S2E is the better option all round.

Thoughts?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank You!

Working wery well on 10.1, now I am trying it on 10 no problems so far.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks! I'm running on CM 10.1 by KonsanT but what I lacked :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

S2E is not working on ROOT BOX ... new version for PAC-MAN...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Pratiksadhu,

As per your previous two posts regarding the same question, please find the solution here

Hope this helps, Lister

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

how did you partition your SDcard? my ext2 partition isnt reconized by my 4.22

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.