• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][Skate] ParanoidJelly2 - ParanoidAndroid 3.+/AOSP- Android 4.2.2 (29/03/2013)

917 posts in this topic

Posted · Report post

I may have found a bug with this ROM, but I don't know if it's hardware or software related (I did only get this bug with this ROM), if you switch your plug in-ears headphones with another line-in audio input the speaker isn't always cut-off (you have to try it several times, to actually cut-off the speaker, again I don't know if this is hardware related), which can lead to embarrassing moments (when you're in the aula and you press play on a youtube video =P, or you're in bed watching the wrong side of youtube). Does anyone have this issue too?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

concur with the above, but put that down to possibly being power amp. but yes had issues where turn power amp on, and no sound coming through the plugs but the speaker. unplugged the jack a few times and it settles. but yes potentially could be embarrassing :D :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I don't use power amp, I use the default music player that comes with PA 3+. So this issue isn't maybe player related.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

on a positive note, for power toggle users. yay, you can set a custom background. this is probably old news to everybody, so apologies :)post-910238-1361575632161_thumb.jpgpost-910238-13615756507646_thumb.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

on a positive note, for power toggle users. yay, you can set a custom background. this is probably old news to everybody, so apologies :)post-910238-1361575632161_thumb.jpgpost-910238-13615756507646_thumb.jpg

Neat. Does it decrease performance, though?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Neat. Does it decrease performance, though?

I've not noticed any drop, thought it would treat it the same way a wallpaper would be treated, as its just a background image.

sort of tying in with the power off topic from before, toggles can also asign apps, so asigned screen off on the dropdown also. :)post-910238-13615773891205_thumb.jpg

just reused cm icons.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fresh build to keep you guys up to date :)

@plegdroid

SystemUI has been modified

Changelog 23/02/2013

- Synced with ParanoidAndroid official repos

- fixed keyguard statusbar showing while in ext desktop

--- fixes it in apps like Currents as well

- PIE: animation revamped, style changes

- PIE: better looking snappoints, reorientation bug

- Lockscreen: enable longpress on expand challenge handle

- LockScreen: option to show widgets maximized

- Lockscreen: enabled hardware acceleration to increase smoothness

--- introduces small graphical anomaly at the bottom of the screen that breaks unlock circle a bit

- Stock Launcher: introduced Launcher settings (work in progress)

- Option to access QuickPanel toggles quickly

--- by swiping statusbar from the right edge of the screen

- centered accept/reject call button

- upgrade without wiping data possible

3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fresh build to keep you guys up to date :)

@plegdroid

SystemUI has been modified

Changelog 23/02/2013

- Synced with ParanoidAndroid official repos

- fixed keyguard statusbar showing while in ext desktop

--- fixes it in apps like Currents as well

- PIE: animation revamped, style changes

- PIE: better looking snappoints, reorientation bug

- Lockscreen: enable longpress on expand challenge handle

- LockScreen: option to show widgets maximized

- Lockscreen: enabled hardware acceleration to increase smoothness

--- introduces small graphical anomaly at the bottom of the screen that breaks unlock circle a bit

- Stock Launcher: introduced Launcher settings (work in progress)

- Option to access QuickPanel toggles quickly

--- by swiping statusbar from the right edge of the screen

- centered accept/reject call button

- upgrade without wiping data possible

thank you, new blue will be up this evening :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

new blue systemui apk for the 23-02-13 aospa build post-910238-13616638681567_thumb.jpg

http://db.tt/AeYCI25L

:)

@C3C0,23-02-13, this is soooooo quick :D

Edited by plegdroid
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

TY. And Ceco, is possible to fix bug first slide animation of screens and appmenu after wakeup?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have reboots with the latest build, it happen when the screen is off :/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Without a logcat I am not able to do anything about it. Especially when I don't experience reboots.

If reboots are reproducable, it shouldn't be a problem to extract the log and paste it here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok, I am logging and when I will get it, I will upload logcat. You need complete verbose ir an error log is enough?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It's enough to have lines from time close to incident.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nothing interesting there.... Is it a soft reboot to bootanim or full reboot? If soft then there must definitely be something in the log cat. If hard reboot then it's most likely hardware related.

Aren't you over clocked too much? What method of increasing internal memory do you use?

I'm off to bed. So maybe tomorrow

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It was not reboot. It was after 4h of work with my device.

902Mhz

Performance

SIO

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

So what was the point of your log cat then? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

First animation after wakeup.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Omg. I definitely need some break...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok. This is not big bug. Forget for it :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi!

Download Links for this ROM not working :( ????? where i can get it?? Many thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Link is working perfectly.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Gapps package updated for the latest Play Store and Google Play Services.

1) uninstall updated play store and play services from data partition (if present)

2) install new gapps package in clockworkmod. No wipes needed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.