• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[Help] No ROM booting on OSF2

2 posts in this topic

Posted · Report post

Had my SF2 since xmas after upgrading from the SF1 which I went from 2.2 all the way to 4.2.2 with various Roms - I would say I know what I'm doing.

I was running FNC 6 fine until yesterday, in a nutshell:

  1. Memory card was corrupted

  2. Tried to upgrade to CM10 with new memory card

  3. There wasn't enough room for apps

  4. I used the Chris 231's TPT to increase system to 200mb, Cache 20mb and user to 220mb - All worked fine the new clockworkmod is cool

  5. Re-install CM10

  6. Doesnt boot past the green droid - Even after 20-30 minutes.

At this point I tried to re-TPT and try again - same results.

Over the last day I have tried 5-6 different ROMs with the same result and 3 other TPTs with no change.

I always check MD5 and ensured its been the correct Rom for SF2

Is my phone bricked?

Any suggestion of what to try?

Thanks, appreciate all the hard work the Devs have put in for these phones!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.