• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Asigning my own ring tone

4 posts in this topic

Posted · Report post

Hey everyone. Now, I could just be being a bit thick, but I upgraded via OTA last week to version 10.1-20130402-EXPERIMENTAL-u8815-R3.

All is going fine and dandy except when I go to choose a ring tone from my SD card, none can be found. All I am presented with are the system ringtones. Equally, when I launch Apollo, I can find a way to tell it to go check my SD card for tunes.

Am I doing something wrong?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A workaround for this is to copy your desired tone to system/media/audio/ringtones, and reboot. Then your tone will show up in the inbuilt ringtones list.

P.s Questions involved with CyanogenMod can be asked in the CyanogenMod section, it keeps the forum less cluttered.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

have you tried settings->developer options->lauch tools->media provider->scan sd card??give it a while, then restart apollo..other option is to reboot phone, since media scanner runs at each startup (correct me if i am wrong ;) )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey everyone. Now, I could just be being a bit thick, but I upgraded via OTA last week to version 10.1-20130402-EXPERIMENTAL-u8815-R3.

All is going fine and dandy except when I go to choose a ring tone from my SD card, none can be found. All I am presented with are the system ringtones. Equally, when I launch Apollo, I can find a way to tell it to go check my SD card for tunes.

Am I doing something wrong?

Try this; goto "Storage Settings" and change the "Default Storage Location" to "SD Card".

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.