• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB][4.2.2] PAC Milestone 1 RC1 [05/08/13]

685 posts in this topic

Posted

R 14 is very,very,very good rom :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not working install button with HALO enable fixed for next release.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Kra1o5 have you managed to get the issue fixed for tvcatchup?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Kra1o5 have you managed to get the issue fixed for tvcatchup?

Not, I only know this is a OMX related problem. Not more.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi,

Thanks for the hard work on this ROM. I just updated to R14 (full wipes, restored apps and app data with MyBackup Pro).

When I install and run the Halo app from the play store it is blank except for the icon on the top left. There should be a pin you use to add apps to the list from what I've seen on the guides.

Any Ideas? Have I missed something?

Edited by Harmin
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Kralo5 I have just had a reboot. With an officially unlocked bootloader.

I was browsing the web when my phone became sluggish with messages that android keyboard had stoped and then rebooted. With no splash screen.

I had catalog installed but had not ran it so not sure if this log will help, as soon as my phone rebooted I saved all the info in the log.

2013-06-15-14-10-43.txt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Im uploading weekly release now with a lot of bug fixes & changes. :D

Edited by Kra1o5
2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

:D thx :D im w8

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

R15 available

Changelog:

  • Fix problem with install button
  • HALO updates
  • Try get more battery life
  • Try audio improvements
  • Changes to ROW IO
  • Minor bug fixes

Download: u8815_PAC_JB_4.2.2-v23.0.0_20130615-111956.zip - 154.51 MB

4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There is no super su or something like that.I dont have root privilege

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There is no super su or something like that.I dont have root privilege

mmmm, have Superuser Build in. You report from R15?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes from r15.I just instaled and there is no superuser.I update now r14 and there is superuser.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes from r15.I just instaled and there is no superuser.I update now r14 and there is superuser.

Probably one bad change in PAC repo. I take a look into it & upload one installable zip with the fix.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanx :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What does try audio improvements mean in the change log? Volume in call? I'm asking this because the audio volume incall is still high for me (much higher than on stock) on min settings...

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mmm in old release the volume is low, now is high, i think this is eternal issue.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

performance control dont work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

performance control dont work

Yeah, is because not root access.

Temp root fix: Superuser Temporal Fix

Edited by Kra1o5
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mmm in old release the volume is low, now is high, i think this is eternal issue.

No it wasn't low, it was maybe a little better then in previous releases, or maybe just a placebo, but, like cjcandrei said, still far from stock levels.

I hope you're not thinking that we are ungrateful for your effort regarding this great rom, we're simply trying to help to make it perfect. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No it wasn't low, it was maybe a little better then in previous releases, or maybe just a placebo, but, like cjcandrei said, still far from stock levels.

I hope you're not thinking that we are ungrateful for your effort regarding this great rom, we're simply trying to help to make it perfect. :)

Dont worry, only is frustrating bug.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i'll try R15, but R14 just gave me a random reboot. While doing ... NOTHING! just charging, and I have the bootloader unlocked by the official method

If the reboots continue, i'm done with this. No offense , but it's just annoying

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i'll try R15, but R14 just gave me a random reboot. While doing ... NOTHING! just charging, and I have the bootloader unlocked by the official method

If the reboots continue, i'm done with this. No offense , but it's just annoying

Have you officially unlocked your bootloader?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you officially unlocked your bootloader?

"...and I have the bootloader unlocked by the official method"

thats from my post, lol. so yes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

People who faced signal loss in cm10.1, how about pac? Same problem still there?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Guys because I think R15 have minor but annoying little errors I release one R16 with bug fixes (Root fix, Audio fix & Cortex A5 optimizations) ASAP (Today I think).

Greetings

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.