Sign in to follow this  
Followers 0
Donkey Oaty

Strange network issue using tmobile

3 posts in this topic

Hi, I've fitted a tmobile sim in my old and am having weird network issues.

The phone works fine for calls and texts and can connect to the Internet. However, the reception bar and have indicator rarely turns orange and when it is only grey certain apps report a lack of network connection.

Any idea what could be causing this? I've checked the apn settings and they appear correct.

Cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

When it's grey it's indicating no reception although you probably already know that, have you tried a reboot?

If no success then I think a quick call to CS would actually be your best option, they can send the correct settings to your phone. Doing a quick Google gives multiple answers possibly because of the merger with Orange.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ive tried all manner of apn settings including those sent via text from tmobile.

It isnt a phone issue its the sim because it transfers to my Huawei G300 too.

I can download and do speed tests when the bars are grey but I cant use utter and opera pops up messages after loading a page saying there isnt a network connection.

Customer services cant help so my only real option is to ditch tmobile and port my number back to orange.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.