vache

[CM10][4.1.2] Unofficial builds (v7)

290 posts in this topic

U installed the gapps also?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes..did wipe flash rom then flash gapps...did wipe...and reboot...but no succes still process.gapps error :(

google account works...and data...i have internet...but when i open playstore it closes right back...

Edited by sorinake13
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A week?! O.o cm10 version 7 is only 2 days old lol

it has about a week mate. 4 or 5 days ...davidevinavil posted here ...in comments...after two days vache updated thread...xD

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any way/settings for the call screen to be bigger?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any way/settings for the call screen to be bigger?

I think it's bigger enough :))!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

?? I mean the phone number and the name, its small vs the stock rom..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes..did wipe flash rom then flash gapps...did wipe...and reboot...but no succes still process.gapps error :(

google account works...and data...i have internet...but when i open playstore it closes right back...

Do like this: Wipe, install the rom, install the gapps, reboot. Wipe the cache, and the dalvik cache too (advanced menu).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys when i try to compile rom

i get this


  • /home/spaced/android/acerrom/kernel/acer/swing/scripts/basic/fixdep.c:115:23: fatal error: arpa/inet.h: No such file or directory

  • compilation terminated.

  • make[3]: *** [scripts/basic/fixdep] Error 1

  • make[2]: *** [scripts_basic] Error 2

  • make[1]: *** [sub-make] Error 2

  • make[1]: Leaving directory `/home/spaced/android/acerrom/kernel/acer/swing'

  • make: *** [/home/space/android/acerroms/out/target/product/swing/obj/KERNEL_OBJ/.config] Error 2

  • make: *** Waiting for unfinished jobs....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

fixed it by using kernel binary instead

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm seems something wrong with my machine o.O

http://justpaste.it/2zqr

target thumb C: procmem <= system/extras/procmem/procmem.c

system/extras/procmem/procmem.c: In function 'main':

system/extras/procmem/procmem.c:128:5: warning: pointer targets in passing argument 3 of 'pm_process_maps' differ in signedness [-Wpointer-sign]

system/extras/libpagemap/include/pagemap/pagemap.h:145:5: note: expected 'size_t *' but argument is of type 'int *'

system/extras/procmem/procmem.c:182:9: warning: pointer targets in passing argument 3 of 'pm_map_pagemap' differ in signedness [-Wpointer-sign]

system/extras/libpagemap/include/pagemap/pagemap.h:163:5: note: expected 'size_t *' but argument is of type 'int *'

target thumb C: procrank <= system/extras/procrank/procrank.c

as: unrecognized option '--64'

make: *** [external/powertop/css.h] Error 1

make: *** Waiting for unfinished jobs....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are you trying to compile?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

fixed it :P

i was using old compiler for my old samsung phone :P

needed to update it :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes but what you tried to compile ? A rom for S500 or ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

a rom for Acer Swing indeed

its currently at optimizing apks

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm.. Camera not work in CM10v7 :wacko:

after reboot it works

Edited by vrotmnenogi25
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

camera works great...i made a slim version of cm10 v7...and also injected slim gapps inside the rom...i wipe data flash slim cm10 and reboot...all is great and working as it should...i can hardly wait for the next version...GOOD JOB DEVS ! :D

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

camera works great...i made a slim version of cm10 v7...and also injected slim gapps inside the rom...i wipe data flash slim cm10 and reboot...all is great and working as it should...i can hardly wait for the next version...GOOD JOB DEVS ! :D

Can you share slim version of cm10?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you share slim version of cm10?

Any progress on GPS in cm10? I am waiting for this to work before switching to cyanogen ;-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm the only that got a fantastic display freeze after a call?

The solution was pull out battery ;/

Got the freezes myself too but the thing I noticed is that if I press volume buttons during freeze the phone works (I can hear the sound of changing ring volumes) so I suspect is a framework bug or systemUI since the phone isn't in a deep freeze, but a display freeze more likely.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got the freezes myself too but the thing I noticed is that if I press volume buttons during freeze the phone works (I can hear the sound of changing ring volumes) so I suspect is a framework bug or systemUI since the phone isn't in a deep freeze, but a display freeze more likely.

Same here, got this freeze like 2 times in 4-5 days :). The phone is alive, i tried to call myself from an another phone, and it rings..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, got this freeze like 2 times in 4-5 days :). The phone is alive, i tried to call myself from an another phone, and it rings..

And about reboot nothing?

Please give us log

Look here

And here

Edited by davidevinavil
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need to take the battery out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

And about reboot nothing?

Please give us log

Look here

And here

Never happened to me while I had the phone connected at my pc. But I know for sure that happened once just after I paused music from notification Apollo widget

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think is caused by the lock screen.. Replaced ith with GoLocker, lets see if it will happens again..

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.