Sign in to follow this  
Followers 0
terrier

Not sure why this is happening

4 posts in this topic

After trying loads of JB based roms and most of them giving various problems I decided to revert back to an ICS based rom. I've tried to install Stock+, Infusion, Slim V13, and non of them would install. My phone just stuck on the Huawei splash screen and wouldn't go any further. The thing that these roms have in common is that they all have the gapps within the rom. I've tried again with a few other roms and I find that if I choose a rom that has the gapps to be installed separately it will install ok. I can't understand this. I've now got CM9 installed with it's separate gapps package and it appears to be working fine. Has anyone else had this problem and is there a cure for it ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure that you are wiping (and maybe formatting) everything in CWM before installing a new ROM?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, full wipes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to factory reset I mean install official ics update by dload method and start again from rooting unlocking......gud luck..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.