• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

HTC One MoDaCo.SWITCH home button not working

3 posts in this topic

Posted · Report post

Hi all,

So i installed MoDaCo.SWITCH zip files and rebooted into HTC Sense and went through setup and everything was fine and working in HTC Sense. I then booted into the Google Play Edition ROM and noticed that my home button doesn't work properly. I can double tap to open the multitask menu but I can't single tap to go home nor can I long press to open Google Now. Also the button to show the quick toggles in the notification center does not seem to do anything either. Any ideas whats wrong?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Well I'm stupid. I should have read the whole first post here and I would have noticed the line that says

"Select the recovery image's option to reboot (important: if prompted to fix root select 'Do Not Fix')"

Because that was my problem. I told it to fix it. Hope this helps anyone else with the same issues

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Twrp is best for switch. I assume you used cwm?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.