• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Need HELP.! Random ReBoots.(

8 posts in this topic

Posted

Can someone help me with my Blade III .!?

I've tried CM10.1, CM10 and different CPU Settings (like Over/Under Clocking and different Governors).

I'm getting random reboots.(

Most of the times it reboots when i'm getting a call, but in general I don't know when it will happen, it can happen even when i unplug it from the AC.

I've tried with and w/o restoring my data (backups).

Now wanna try MIUI, if it will not help, will go back to Aurora.(

p.s. but I don't want ICS, I want JB (4.2.2 likely:)

please, ideas....solutions....Thanks.!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, bro..

You need to install stock rom first, you have instructions on forum.

After that, flash to your phone latest clockwormmod, then from ClockwormMod wipe data, wipe dalvik, and format system. But of course, you need to copy first Cyanogen MOd and Gapps to your SD card, because if you format system first, you will not be able to accsess your phone.

So after FORMAT SYSTEM, then install Konstat Cyanogen MOD and Gapps.

Everything should work after that.

1)Copy Konstat Cyonegan MOd and Gapps to SD card

2)Flash stock recovery to your phone and stock rom(you have instructions on forum)

3)Wipe data, wipe dalvik, format system

4)Flash Konstat Cyanogen MOd and Gapps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I once read somewhere that random reboots on this phone may be hardware related because lot of people had them Here is just one case of that,(read the comments) but it seems that some phones had that and it would be better for you to return all to stock than go to service first and let them deal with that before it reboot at the wrong time, like when you are fleshing something. My sister had the same problem and it was stock phone without root or anything.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

http://www.youtube.c...h?v=62eJjjCjN1w

 

This solved my problems. I did a lot of research of this topic, installed customized ROM's, changed back to stock, and etc, but I still had this problems with Random Reboots on my ZTE Blade III. So I figure out, it must be some Hardware problem on this device.. I accidentally found this Youtube video which helped me with this RR. Battery contact is not solid and you have to put peace of paper like in yt video. It will help you!  ;)So it is not Kernel file, or something like this, it is just BATTERY CONTACT.. Have a try dude. Good luck. P.S. Post your feedback after 1 week.  ;)

 

I'm running my ZTE Blade III on 4.2.2 CyanogenMod version 10.01 - 20130917- KostaKANG-atlas40, great custom ROM for this phone, stable, FAST and precise, working almost 2 months without any problems, also I didn't find any errors with this ROM. Great job. I recommend this ROM to all ZTE Blade III users.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

http://www.youtube.c...h?v=62eJjjCjN1w

This solved my problems. I did a lot of research of this topic, installed customized ROM's, changed back to stock, and etc, but I still had this problems with Random Reboots on my ZTE Blade III. So I figure out, it must be some Hardware problem on this device.. I accidentally found this Youtube video which helped me with this RR. Battery contact is not solid and you have to put peace of paper like in yt video. It will help you! ;)So it is not Kernel file, or something like this, it is just BATTERY CONTACT.. Have a try dude. Good luck. P.S. Post your feedback after 1 week. ;)

I'm running my ZTE Blade III on 4.2.2 CyanogenMod version 10.01 - 20130917- KostaKANG-atlas40, great custom ROM for this phone, stable, FAST and precise, working almost 2 months without any problems, also I didn't find any errors with this ROM. Great job. I recommend this ROM to all ZTE Blade III users.

indeed it's a great rom, but video playback is choppy.. (because of some codec hack thingy that's not fixable). if it wasn't for that, i'd use it as a daily driver. Edited by bamdad
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

indeed it's a great rom, but video playback is choppy.. (because of some codec hack thingy that's not fixable). if it wasn't for that, i'd use it as a daily driver.

 

I have no problems with video playback on my ZTE Blade 3. What seems to be problem? Can you explain it a little bit, please? It is possible to have the same problem and I did not see it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have no problems with video playback on my ZTE Blade 3. What seems to be problem? Can you explain it a little bit, please? It is possible to have the same problem and I did not see it.

He was speaking about Android 4.2.2, not for the Blade III generally. Android 4.2.2(Cm10.1) has choppy video playback with this rom. Cm10 and Cm10.2 are just fine.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is good solution and this solve myvproblem too

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.