• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Gapps for Cyanogen 11?

7 posts in this topic

Posted (edited)

Hello. I always had problems with installing custom roms. I finally managed to install CM 10.2 with gapps and it's working! At least I thought so.. My phone usually shows "no service" and drains mobile data even though I have disabled it. So I thought I will just try CM 11. However I can't seem to get gapps to work. I've installed "1-11_GApps_Standart_4.4.2_signed.zip" which supposedly should work for CM 11, but I after I install and set up the phone I don't get prompted for google account and there's no playstore in app list. I need it, because it will restore all the apps and stuff for me.

 

TL;DR Need working gapps for CM11.

Unless there's a way to fix "no service" bug in CM 10.2. That would be great.

Any help appreciated:)

Edited by lulume
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello. I always had problems with installing custom roms. I finally managed to install CM 10.2 with gapps and it's working! At least I thought so.. My phone usually shows "no service" and drains mobile data even though I have disabled it. So I thought I will just try CM 11. However I can't seem to get gapps to work. I've installed "1-11_GApps_Standart_4.4.2_signed.zip" which supposedly should work for CM 11, but I after I install and set up the phone I don't get prompted for google account and there's no playstore in app list. I need it, because it will restore all the apps and stuff for me.

 

TL;DR Need working gapps for CM11.

Unless there's a way to fix "no service" bug in CM 10.2. That would be great.

Any help appreciated:)

Where do you get this GApps package? Why don't you use GApps that is linked in the CM11 thread first post? (See my signature for easier access)

And why have you started a new thread for this? CM11's thread would have been good for this type of questions.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Lots of people seem to be starting new threads unnecessarily these days... :-|

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

gapps are universial i'm using this on for my cm11 o issues with it

http://www27.zippyshare.com/v/39972217/file.html

This was the initial version that Dazzozo made for BeepBeep and has bugs and doesn't fit on the G300's /system partition. Doesn't recommend it to anyone.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Lots of people seem to be starting new threads unnecessarily these days... :-|

No. The problem is that the official gapps( gapps-kk-20140105-signed.zip) from their page doesn't work on CM11 for me. Can't add google account, playstore instantly closes, randomly getting "hangouts stopped working".

I have no problems with CM10.1 and CM10.2, for those I just download required gapps version and install it.
 
One guy on reddit tried to help me with this, but I'm still having the problem
Edited by lulume
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I thought that the CM11 KK for G300 thread here had links to the appropriate (stripped?) gapps?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.