Seshommaru

No service problem Cyanogenmod 4.4

9 posts in this topic

Hello. I have installed cyanogenmod nightly 4.4 rom on this device. I had "No service" since I have installed the custom rom.

Before I had 10.1 rom and worked just fine. I tried to install 10.2 after I saw that I had no service but didn't worked either. I have 4.4 custom rom from cyanogenmod installed wright now but still the same problem... No service. 

 

No ideea what I can do about it. Can this problem be fixed?!?!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem after update to 4.4.2. I had to do a restore. I'm not sure, but I think it could be a problem with the booloader unlocking. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why do people feel the need to open new threads for ROM specific issues such as this rather than posting in the ROM's main thread....  :wacko:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why do people feel the need to open new threads for ROM specific issues such as this rather than posting in the ROM's main thread....  :wacko:

 

Why do people feel the need to comment just to be noticed? Are you feeling lonely?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why do people feel the need to comment just to be noticed? Are you feeling lonely?

 

Post your query in the thread where you have taken your ROM from. The developer (or someone with a solution) is most likely to reply there instead of here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post your query in the thread where you have taken your ROM from. The developer (or someone with a solution) is most likely to reply there instead of here.

I have taken the ROM from cyanogenmod.org site. Not from any of the threads from this forum. 

 

Now if we have finished wit this off topic discution. 

 

Could the base band be the problem?

When I've installed te cm11 rom it changed my baseband from 2030 to 109808 ( I think).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have taken the ROM from cyanogenmod.org site. Not from any of the threads from this forum.

Now if we have finished wit this off topic discution.

Could the base band be the problem?

When I've installed te cm11 rom it changed my baseband from 2030 to 109808 ( I think).

You have taken the rom from the cyanogenmod site which originates from HERE, from Dazzozo. That's why it says unnoficial. What Dayler said is correct, ask your ROM specific questions in the ROM specific thread. Thats why they're there.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.