Sign in to follow this  
Followers 0
Smellfungus

No custom bootanimation, just stock Android logo

1 post in this topic

Good afternoon, fellow Hudl users.

 

Before I present my problem, I would just like to say 'thank you' for the hacks, guides, and link you have presented here. You have helped me root and debrand my tablet, and got me out of the scrape I found myself in earlier today.

 

The problem I had (resoved with a flash of the latest ROM), but would like to know how to resolve without resorting to a ROM flash, is that custom boot animations do not work on my Hudl, though they on my son's.

 

When I load the custom animation into /system/media, the Hudl resorts to using the standard Jelly Bean Android logo as shown below. Even when I load the original bootanimation.zip back on the Hudl refuses to play it. I've checked permissions, tried different ways of loading bootanimation.zip on (using a root explorer app and ADB), but nothing works.

 

post-1044933-0-12737200-1406128665_thumb

 

I'm really stumped. The same bootanimation.zip works on my son's Hudl which was purchased and updated OTA at the same time as mine.

 

Any suggestions?

 

TIA

Tobias

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.