Jump to content


Photo

Oplaadprobleem na de update

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
annet

annet

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Location:Heemskerk, The Netherlands
Ik heb ineens een gek probleem na de update. Als ik de SPV uitzet en deze 's nachts in de oplader zet, is er 's ochtends nog niks gebeurd! Als ik het ding vervolgens aanzet en in de oplader plaats, laadt hij wel op. Rara... Heeft iemand anders al eens problemen gehad met opladen?

  • 0

#2
Thumper Net

Thumper Net

    The artist formerly known as Peekie

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,888 posts
met mijn spv classic wel, maar als je het aan knop een second indrukt doet het opladen wel :wink: :wink: :wink:

  • 0
gadget freek , rabbit mad english guy trapped in Holland

#3
AlexvanEs

AlexvanEs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Location:Maarssen, The Netherlands
Ik heb dit probleem ook. Vind het heel vreemd. Voor de update had ik hier nooit last van gehad. Maar over een paar dagen krijf ik een E200 en heb ik hier geen last meer van.

  • 0

#4
Thumper Net

Thumper Net

    The artist formerly known as Peekie

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,888 posts
ja tot onze e200 update??? maar de e200 is een mooi spv disable security werkt ook bij deze toestel om hem vrij te maken voor freeware enz ( geen simlock programma op dit moment ) :wink: :wink: :wink:

  • 0
gadget freek , rabbit mad english guy trapped in Holland




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users