Jump to content

c500 på gaden om 14 dage.


Guest Jakob

Recommended Posts

Softwaren til C500 blev godkendt af Orange DK igår fredag, håndsættet går i produktion henover weekenden og vil være at finde i DK om ca. 14 dage..

Meget spekulation har været gjort - personligt synes jeg at c500 skulle have været launchet med UK rom (som iøvrigt understøtter dansk T9) og så kunne køberne efterfølgende flashe deres telefon når softwaren var klar til download. Jeg ved ikke om de nuværende kendte bugs mht afvikling af nogle (ikke alle) spil er fixet, men regner med snarligt at finde ud af det.

/

Link to comment
Share on other sites

Guest Coolbox

Det lyder godt. :)

Jeg glæder mig til at prøve den så jeg kan bestemme mig for om jeg skal købe den.

Det kunne da være dejligt hvis de har fixet bugs inden vi får den.

Link to comment
Share on other sites

Guest kemmey

Vil det være muligt at lægge den engelske ROM i en dansk C500?? Jeg antager at updates hurtigere vil komme i UK - plus, hvis det ikke er muligt at ændre sprog i den danske ROM, vil man jo så være stuck med dansk - ret nederen, taget MS's generelle danske oversættelser i betragtning...

Link to comment
Share on other sites

Kender vi noget til prisen, og tror i at det vil blive muligt at unlocke den så man kan bruge andre net end O, der gik lang tid med E200 inden man kunne låse den op

Link to comment
Share on other sites

Den koster 2499 med Orange abb..

Mht unlock så har jeg ikke set noget endnu.

Den kommer til at kunne købes hos Microsoft som en developer phone uden simlås.. Kender endnu ikke prisen..

Og intet problem at smide en UK ROM på.. Og mht til software opdateringer - jeg tror ikke Orange releaser flere danske versioner efter 31/12-04 hvor de overgår til Telia..

Så er der kun UK ROM tilbage som formentlig sælges med QTEK 8010 i DK.. (Med mindre Dangaard/TDC køber en DK oversættelse)

/J

Link to comment
Share on other sites

Nå.. Det lader til at jeg ikke har gjort mit forabejde godt nok.

Det vil IKKE være muligt at lægge andre ROM´er på end dem der specifikt er skrevet til vores telefoner - dvs. det vil ikke være muligt at lægge en DK rom på en UK telefon og heller ikke omvendt. Men samtidigt er det blevet klarlagt at HTC har forpligtet sig til at levere softwareopdateringer på dansk også selvom TeliaOrange ikke viderefører SPV serien som SPV men som QTEK.

/J

Link to comment
Share on other sites

Guest kemmey

Ejh, hvor super nederen!

Det vil sige at hvis man køber en C500 er man

A) Bundet til en DANSK ROM

:) Bundet til en ORANGE ROM

og dermed hverken kan få telefonen til at fungere på et sprog hvor den generelle navngivning af den underliggende funktionalitet er til at FORSTÅ, eller vil kunne opgradere ROM'en når der i fremtiden bliver fundet fejl, uden for den 1-års periode HTC sandsynligvis har bundet sig til... Det er jo en 100% turn-off...

Hvad så med developer versionen? Hvordan ser det ud med ROM opdateringer til den? Er den også bundet i hoved og røv, eller vil man kunne lægge en QTek ROM på i fremtiden NÅR Orange/HTC beslutter sig for at lade os i stikken med opdateringer... (Det ER jo et MS operativsystem - uden opdateringer er det jo ubrugeligt...)

Link to comment
Share on other sites

Guest LarsDK

Hvor får du alt det info fra Jacob?

Det lyder da godt nok mærkeligt at man ikke kan lægge en UK rom ind, hardwaren er da den samme uanset land, det er da mærkeligt at de overhovedet har gidet at bruge kræfter på at skrive kode til at fjerne den mulighed. Har lidt svært ved regne ud af hvad der skulle være af fordele for dem ved at gøre det.....

Link to comment
Share on other sites

Lad os sige det på den måde - kilden er pålidelig, men afsløres ikke.

Jeg kan sagtens forstå at softwaren er låst som den er.

For superbrugerne kan det selvfølgelig være et turn-off at´man ikke bare kan smide en rom på der umiddelbart er interessant for brugeren - men afht til amatørbrugeren sikrer det jo også at han/hun ikke er helt på r*ven..

AFAIK så er HTC bundet til at lave DK versioner af alle de software update der med tiden må komme til C500 - dvs. vi bliver ikke ladt helt i stikken - men jeg sidder også med spekulationer om at købe en UK developerversion istedet. Det er for mig ikke vigtigt at min telefon snakker dansk i andet end ord-bogen. Og når der er alligevel er stavefejl i softwaren, så er det jo et fedt.

Men når det er sagt; så syntes jeg helt sikkert at ROM begrænsingen skulle fjernes! (men jeg tror ikke at den bliver det)

EDIT:: Jo, den bliver fjernet - softwaren er på vej...

/J

Link to comment
Share on other sites

Guest kemmey

Så du siger altså at den IKKE bliver låst, og det derfor er muligt at lægge en UK ROM i? Vil det være begrænset til en Orange ROM eller vil man kunne tage f.eks. en iMate SP3 ROM og knalde i?

Det ville jo - well, under begge omstændigheder - være gode nyheder!!

Med hensyn til hr. og fru danmark - mon ikke risikoen for at de får fat i en UK ROM og overhovedet kaster sig ud i en update er ret minimal? Og hvem henvender telefonen sig iøvrigt til? Er det ikke mere hensigsmæssigt at tilfredsstille den brugergruppe telefonen primært KØBES af?

Nå, vi får se... Spændende bliver det...

For to uger siden var jeg 100% besluttet - nu må jeg sige at jeg er lidt skeptisk - jeg køber nok en uanset, men jeg frygter lidt at blive skuffet - specielt fordi der allerede nu er en så uendelig lang bug-liste - sammenlignet med en nokia eller ericsson er der tilsyneladende lang vej på stabilitet/kvalitet/test - så må man jo vægte features mod ulejligheden af bugs...

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke enig med dig der..

Hvad er en uendelig lang bugliste?

Er det en bug fordi sprog bliver stavet forkert?

Jeg har til dato ikke set en telefon der kommer op i nærheden af kvaliteten af min e100 - hverken i hardware eller software.

Prøv evt at læse anmeldelsen af Nokias nye top-telefon 7610

>> HER << - og den anmeldelse er da ikke ligefrem overt positiv.. Og i de test hvor c500 har medvirket indtil videre, der scorer den bestemt top karakter.

Mht. ROM - min information er bare at der ikke er langt til at ROM begrænsningen er fjernet.

/J

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ElGiganten har c500 i deres blad for næste uge til 19?? for min. forbrug på 3??

Jeg spurgte efter den idag men han sagde den var forsinket lidt men skulle komme i næste uge :)

Så mangler vi bare HTC's hehe

Link to comment
Share on other sites

Er det ikke det gamle blad du kigger i? eller er den i igen? Under alle omstændigheder, så har de vidstnok kun 100 styk til 1999kroner.. Og mht abb. så er 300 om måneden intet problem... måske nærmere tre gange 300..

Så kunne man jo også vælge den T610 lignende HTC Feeler, men hvis den bliver 4mm tykkere end C500 så har jeg valgt..

jakob

Posted from my SmartPhone!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.