Jump to content


Photo

PocketSNES

- - - - -

  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#21
phonesmarts

phonesmarts

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 419 posts
Yes, the MPX200 only has a 200 mhz processor, too little for smooth emulation. Might as well stick to the NES.

  • 0

#22
Pondrew

Pondrew

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,404 posts
  • Location:South Croydon
  • Devices:MDA Vario II

Yes, the MPX200 only has a 200 mhz processor, too little for smooth emulation.  Might as well stick to the NES.

<{POST_SNAPBACK}>

132mhz actually

  • 0

#23
Parallax20

Parallax20

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Devices:SPV C550
Hi all,

I too had the same problem with the emulator freezing up after loading the ROM. I was keen to get this working on my C550 after spacemonkey's announcement of it functioning on the C500, so I downloaded the source from his website and fixed it to run. Now I'm playing Mario Kart on my C550! Its by no means perfect but the game runs adequately with frameskips settings.

Anyway, I've attached the working version here.
[attachment=16650:attachment]

Please do not send me requests for updates or changes, these should be redirected to spacemonkey. All credit goes to him for his hard work in porting this to smartphone. I just fixed it to work on my C550. Enjoy!

Parallax

  • 0

#24
b1zn4tch

b1zn4tch

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Audiovox SMT 5600
thanks ill have to try that with chronotrigger later :)

  • 0

#25
Parallax20

Parallax20

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Devices:SPV C550

thanks ill have to try that with chronotrigger later :)

<{POST_SNAPBACK}>


I've already tried chronotrigger and it didn't work. It think the rom is too big for this emulator. It only supports roms 4mb or less.

I've just got PicoDrive working on full screen on my C550 after modifying the source. I'm going to translate this to PocketSNES so I don't have to look at the postage size game window :D

Playing Shinobi in full screen on C550 is sweet. PicoDrive is also more playable in terms of speed and fame rate. I wonder if I can strip some of the calls out of PocketSNES to bump up the frame rate. hmm...time to do a bit of testing me thinks!

  • 0

#26
soiuke

soiuke

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:qtek 8310
I all guys:

I have some doubts about all the snes emu versions that are arround the web.

I have a qtek8310 (ARM processor), Qvga screen, and some questions.

I get the parallax pocketsnes (v1.12.200-10, compiled on 2005_12_22, based on snes9x1.43), and it works, with a quite good speed (maybe a bit slowly), and WITHOUT sound.

I get another version (from this thread: http://www.modaco.co...S-t233433.html)
(v.1.47 2005_12_18, based on snes9x1.43), and it starts, but when try to load any rom it hangs on.

I have read somewhere that maybe the problems are caused for the resolution (better left or right side than the default one?), or where is stored the app (better in the phone mem than in the SD card?).

I would like to ask wich are the diferences between this two develops, and parallax, if it's possible to get the emu code so we can try to work or make some improve on it.

Thanks all you for your good work and time!!!

PD: why the hell the sound doesn't work?

  • 0

#27
badbo1

badbo1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:c500
My c500 wont open ver 1.52 but will load 1.47 but roms wont load or even look for them

Edited by badbo1, 16 May 2006 - 08:55 PM.

  • 0

#28
kevinsephiroth

kevinsephiroth

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • Location:France
  • Devices:Asus P525,SPV C600,HTC S710

I all guys:

I have some doubts about all the snes emu versions that are arround the web.

I have a qtek8310 (ARM processor), Qvga screen, and some questions.

I get the parallax pocketsnes (v1.12.200-10, compiled on 2005_12_22, based on snes9x1.43), and it works, with a quite good speed (maybe a bit slowly), and WITHOUT sound.

I get another version (from this thread: http://www.modaco.co...S-t233433.html)
(v.1.47 2005_12_18, based on snes9x1.43), and it starts, but when try to load any rom it hangs on.

I have read somewhere that maybe the problems are caused for the resolution (better left or right side than the default one?), or where is stored the app (better in the phone mem than in the SD card?).

I would like to ask wich are the diferences between this two develops, and parallax, if it's possible to get the emu code so we can try to work or make some improve on it.

Thanks all you for your good work and time!!!

PD: why the hell the sound doesn't work?



Get the Version 1.52 of Masterall if you want sound... Build 2006-03-04 based on Snes9x 1.43...
but in landscape only the left works. right hangs.

  • 0

#29
mr. newbie

mr. newbie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:2125
i cant select 16 bit osund because i dont have a touchscreen.. is there a remedy for this?

  • 0

#30
zCasper420

zCasper420

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:null

Can anyone here run Chrono Trigger on their SmartPhone?? Anyone know if it has special chips inside that won't let it get emulated like a regular game?


Im running all roms with this version of PocketSNES on my Moto Q. Even Chrono Trigger runs smoothly! Amazing emulator!!!!

  • 0

#31
beron06

beron06

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:null
run on my MPX 220 not so fast, but run, but don't turn off, i have to take off the battery all time i play!

  • 0

#32
House OF Sinz

House OF Sinz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Moto Q, Vx9400
the sound is not working on my Q, what can i do to correct this?

  • 0

#33
ripper_97

ripper_97

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:motorola Q
Is there anyway to save games played on the pocketsnes? version 1.52? its on a Q if that matters

  • 0

#34
HighRoller

HighRoller

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Moto Q
I am using a Q with this version, and everytime I select Auto Frameskip, it freezes. Is anyone else getting this problem?

  • 0

#35
bullo

bullo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:samsung sgh i320
ehi I installed pocket snes.. I run the application but when i choose load rom it doesn't happen anything.. why????? help me!!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users