Jump to content


Photo

FREEWARE / UTILITKY apod.

- - - - -

  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#1
Vanis

Vanis

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Siemens C35 :)
tak čekám, šup sem s prográmkama :lol:

  • 0
Vanis
ICQ 70992833
Eurotel Smartphone II

#2
marel

marel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Location:Stredni Cechy ;-)
  • Devices:Qtek 8310
Ted sem testoval Operu, ale nasel sem jednu decentni nevyhodu - neumi ceske kodovani (v IE lze nastavit), ale je to porad "Technical Preview release", tak snad to bude v plne verzi bez problemu.
Jinak je to super - umi prepinat na celej display, mezi "panely" , atd..

Nahodou nejakej typ na free programek co "monitoruje pamet, bat, atd.. ale free.. placenejch je hafo..

Edited by marel, 25 February 2005 - 06:41 PM.

  • 0

#3
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

Ted sem testoval Operu, ale nasel sem jednu decentni nevyhodu - neumi ceske kodovani (v IE lze nastavit), ale je to porad "Technical Preview release", tak snad to bude v plne verzi bez problemu.
Jinak je to super - umi prepinat na celej display, mezi "panely" , atd..

Nahodou nejakej typ na free programek co "monitoruje pamet, bat, atd.. ale free.. placenejch je hafo..

<{POST_SNAPBACK}>



Co třeba tohle?
http://www.binarys.c...kmanager_en.asp

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#4
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon
Doporučuji všem čas od času kouknout taky na "DOWNLOADS" které vidí všichni registrovaní uživtelé vpravo nahoře v liště s odkazy (hned vedle links, což je mimochodem taky užitečná sekce)...


Další softwarové diskuze (4 fóra) jsou tady: http://www.modaco.co...p?showforum=110

A jakékoliv hledání freeware vždycky začínám tady:
http://www.airfagev.com/downloads.asp

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#5
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon
A mimochodem zrovna v downloads - freeware na MoDaCo najdete geniální utilitu, kterou fakt používám často - Active Sync Disconector.
Je to prográmek který odpojí active sync ale telefon může zůstat připojený a nabíjí se. Ideální když potřebujete přepnout profil outlooku, který nesynchronizujete ale jen chcete nabíjet...

http://www.modaco.co...etails&f_id=236

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#6
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Na windowssmartphone sem narazim na unlock a opravdu funguje. Normalne kopiruju dll z founy pres active sync jak vino :lol:)))

  • 0

#7
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
A je to burtus protoze obracene to funguje taky prespis system souboru na ROM :lol:))

  • 0

#8
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

A je to burtus protoze obracene to funguje taky prespis system souboru na ROM :lol:))

<{POST_SNAPBACK}>


Hele nevím jestli píšeš jednou rukou ale mám celkem problém pochopit co vlastně chceš říct. Nemohl bys alespoň trošku psát normálně nebo si to po sobě přečíst?

Tahle diskuze je o freeware, tak když sem píšeš něco o nějakém software tak napiš odkaz a název a nepiš obecně. Navíc to není topic o odblokování nebo ROM.

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#9
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Mno odkaz psát nebudu protože to je do registrované sekce. Je to freeware. Jmenuje se Disable security a má za nasledek to, že mohu cokoliv kopírovat z i do ROM bez jaká koliv chybové hlášky. Mimo jíne zkoušel sem tam nahulit ty tři soubory co si sem davál s češtinou a none změna. Asi bude zakopaný pes ještě někde jinde. Ten kdo je zaregistrován na windowssmartphone tak může jít na

http://www.windowssm...er&filecatid=28

Mají tak spousti dobrých utilitek jako je SmartTelnet a SmartVNC :lol:

  • 0

#10
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

Mno odkaz psát nebudu protože to je do registrované sekce. Je to freeware. Jmenuje se Disable security a má za nasledek to, že mohu cokoliv kopírovat z i do ROM bez jaká koliv chybové hlášky. Mimo jíne zkoušel sem tam nahulit ty tři soubory co si sem davál s češtinou a none změna. Asi bude zakopaný pes ještě někde jinde. Ten kdo je zaregistrován na windowssmartphone tak může jít na

http://www.windowssm...er&filecatid=28

Mají tak spousti dobrých utilitek jako je SmartTelnet a SmartVNC :lol:

<{POST_SNAPBACK}>


Jasný. Tak to má být. Odkaz a poznámka že člověk musí být nalogovaný. Je to to samý jako třeba mobiljoe.de apod. :(
Ten soft je podobný tomu SDA unlocker bych řekl...

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#11
Vanis

Vanis

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Siemens C35 :)
Jaký homescreen používáte ? Já jsem to celé prolezl a vůbec nevím co si vybrat, máte nějaké tipy sem s nima ...
A i třeba nějakou cool gamesku, v sekci download toho moc není :/

  • 0
Vanis
ICQ 70992833
Eurotel Smartphone II

#12
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

Jaký homescreen používáte ? Já jsem to celé prolezl a vůbec nevím co si vybrat, máte nějaké tipy sem s nima ...
A i třeba nějakou cool gamesku, v sekci download toho moc není :/

<{POST_SNAPBACK}>


Přečti si nejdřív tohle:
http://www.modaco.co...howtopic=200876

pak když pořád nebudeš vědět kde hledat, koukni sem:

http://www.airfagev....s.asp?cat=Games

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#13
Vanis

Vanis

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Siemens C35 :)

Přečti si nejdřív tohle:
http://www.modaco.co...howtopic=200876

pak když pořád nebudeš vědět kde hledat, koukni sem:

http://www.airfagev....s.asp?cat=Games

<{POST_SNAPBACK}>


já vím, číst, hledat, číst atd. ale když já bych chtěl vše hned :lol:

  • 0
Vanis
ICQ 70992833
Eurotel Smartphone II

#14
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Já osobně používám homescreen OS X 1.0 a doufám že bude laší verze:)

  • 0

#15
Majkl

Majkl

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Location:Zlin, Czech Rep.
  • Devices:QTec 8010
Mám homescreen Snoopy, s pluginem RJTime. Je to skvělé ;-) A ještě jsem si nahradil implicitní kalendář Papyrusem.

  • 0
Eurotel Smartphone II / Qtek 8010

#16
Vanis

Vanis

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Siemens C35 :)
Zkousel jste tohle uz nekdo ? Mohlo by to byt zajimave, valet se v posteli a poslouchat winamp ...
Se divam, ze to chce SP2 to se mi zrovna 2x instalovat nechce :lol:

http://www.labtech.e.../remotecontrol/

  • 0
Vanis
ICQ 70992833
Eurotel Smartphone II

#17
Lord Mystic

Lord Mystic

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Location:Strakonice, CR
  • Devices:SDA

Zkousel jste tohle uz nekdo ? Mohlo by to byt zajimave, valet se v posteli a poslouchat winamp ...
Se divam, ze to chce SP2 to se mi zrovna 2x instalovat nechce :lol:

http://www.labtech.e.../remotecontrol/

<{POST_SNAPBACK}>

Tě asi sklamu, ale ten SP2 bude co nevidět nutnost! Protože končí u M$ období kdy vydával záplaty pro WinXP bez SP2, ale nyní už bude vydávat záplaty z win update jen pro SP2. A na druhou stranu - SP2 opravdu řeší spousty problémů a děr.

  • 0
Lord Mystic
http://shadowork.net
ICQ: 168642530
Skype: lordmystic77

#18
marel

marel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Location:Stredni Cechy ;-)
  • Devices:Qtek 8310
Resilo se tu, co kdo ma upraveno v registrech.. je na to celkem dobra utilitka s uz hotovejma Tweakama.. jen si vybrat

RJV RegTweaks UI

List of Tweaks
- ActiveSynch Name
- Alarm Tweak
- Backlight Tweak
- Bluetooth Name
- Browser Font Size
- Fast Texter's Tweak
- Looping Ringtone
- Operator Name
- Max Deleted SMS
- Max Call Log
- Media Player Skin
- Startup/Shutdown Sound
- Startup/Shutdown Screen
- Temporary Internet Files Path
- Tones Path

-- update --

jo je to freeware
odkaz: http://www.airfagev....eaks SP2003.CAB

Edited by marel, 01 March 2005 - 06:35 AM.

  • 0

#19
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Mno řekl bych že rovnou bude lepší link na http://www.airfagev.com/ protože toho tam mají mraky a softík po softík to by bylo šílenství :D

  • 0

#20
tiborq

tiborq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Motorola MPx220
Ten program je celkom slušný (RJV RegTweaks UI), aj keď mi nie všetko fungovalo tak ako by malo. Napr. aj po nastavení podsvietenia displ. na hodnotu 20sekúnd mi zhasínalo disp. až po minúte. Ale možno som len niekde urobil ja chybu.

Ja som sa skôr chcel opýtať na manuálne nastavenie tých položiek v registroch. Som začiatočník a chcel by som sa naučiť prácu s registrami.
Nevie náhodou niekto, či je nejaká stránka o tom, alebo niečo pod. Či na to treba "vysokú" :D , alebo sa to naučí aj priemerný používateľ PC.
Ďakujem

  • 0
Motorola MPx 220 rulez...!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users