Jump to content


Photo

camera error

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
music_at_ulan

music_at_ulan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Smart Amazing Phone
mga tol,

can anyone help me with my SAP? when I have the camera connected to the phone, it says "COM port busy or baud rate invalid." I made sure that no other interfacing task is performed by the phone.

rain ([email protected])

  • 0

#2
gpcarreon (MVP)

gpcarreon (MVP)

    RN, MS MVP-MD

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,528 posts
  • Location:Legazpi, Philippines
  • Devices:Cherry Mobile Eclipse
Welcome to MoDaCo Pinoy Section.

Nasubukan mo ng gumamit ng SP Task Manager para magsara ng running apps? Tapos re-attach mo yung camera. ;)

  • 0
2425a96d204b681be05922b8a6b210c80f03f237

#3
Geeklord

Geeklord

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts
  • Location:Manila, Philippines
  • Devices:HTC Voyager
I've experienced this with my old SAP. I found it helpful to go to the COM Port settings and fiddle around with the baud rate (I think its set to 9000 or something). Just change that to any value, preferably higher, and your camera should work fine.

Then again, after a while, the slot where the camera and charger fit start to lose its virginity, so to speak. When this happens, your camera doesn't fit as snuggly as before so the connection is not reliable and will prompt and error message. With this, you have to find your phone's G-Spot when plugging in the camera.

Hope that helps.

  • 0
ARE YOU A VAMPIRE OR A WEREWOLF?CLICK HERE TO FIND OUT




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users