Jump to content


Photo

T-Mobile SDA, čeština, odblokování atd...

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
ipetr

ipetr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Mohu za docela dobrou cenu sehnat T-Mobile SDA, je blokované pro t-mobile, než ho koupím potřebuji zjistit jestli pújde odblokovat na oskara? Je odblokování obtížné? Pokud to nesvedu sám, kde to dělají a co to stojí?

Nevíte jestli v německé verzi je standardně čeština? Někde jsem četl že tam je ale jak se říká, za zeptání nic nedáš. Pokud není, jde dohrát?

Provozujete na SDA někdo navigaci? Mám bluettoth GPS a tak bych chtěl někdy toto SDA použít na navigaci.

Dík za info...

  • 0
T-Mobile SDA
(HTC Typhoon, Eurotel Smartphone II)
Windows Mobile 2003 SE CZ

#2
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

Mohu za docela dobrou cenu sehnat T-Mobile SDA, je blokované pro t-mobile, než ho koupím potřebuji zjistit jestli pújde odblokovat na oskara? Je odblokování obtížné? Pokud to nesvedu sám, kde to dělají a co to stojí?

Nevíte jestli v německé verzi je standardně čeština? Někde jsem četl že tam je ale jak se říká, za zeptání nic nedáš. Pokud není, jde dohrát?

Provozujete na SDA někdo navigaci? Mám bluettoth GPS a tak bych chtěl někdy toto SDA použít na navigaci.

Dík za info...

<{POST_SNAPBACK}>


Pokud vím, tak jediná možnost odblokování je pomocí online služeb nabízených v Anglii. Když si projdeš diskuze tady nebo v anglické části, najdeš odkazy na firmy co to dělají i zkušenosti lidí co to mají odblokované. Nástroje na odblokování starších telefonů u tohodle nejdou použít.

O navigaci se tady psalo taky, stačí trochu hledat.

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#3
ViF

ViF

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Pokud vím, tak jediná možnost odblokování je pomocí online služeb nabízených v Anglii. Když si projdeš diskuze tady nebo v anglické části, najdeš odkazy na firmy co to dělají i zkušenosti lidí co to mají odblokované. Nástroje na odblokování starších telefonů u tohodle nejdou použít.

O navigaci se tady psalo taky, stačí trochu hledat.

<{POST_SNAPBACK}>


nepletu-li se, tak starý T-Mobile SDA nemá "modrý zub", ale navigace na něm jde, ale třeba přes speciální káblík pro USB GPS. Použití nějakého SD GPS není šťastné, kde by byla mapa ..

  • 0

#4
ipetr

ipetr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

nepletu-li se, tak starý T-Mobile SDA nemá "modrý zub", ale navigace na něm jde, ale třeba přes speciální káblík pro USB GPS. Použití nějakého SD GPS není šťastné, kde by byla mapa ..

<{POST_SNAPBACK}>


Tedy, takto mne strašit... ;) T-Mobile SDA samozřejmě modrozub má, dokonce ho německý t-mobile prodává v setu s bluetooth gps a nějakým mapovým softem.

http://www.t-mobile....7-0-1-2,00.html

  • 0
T-Mobile SDA
(HTC Typhoon, Eurotel Smartphone II)
Windows Mobile 2003 SE CZ

#5
ViF

ViF

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Tedy, takto mne strašit...  ;)  T-Mobile SDA samozřejmě modrozub má, dokonce ho německý t-mobile prodává v setu s bluetooth gps a nějakým mapovým softem.

http://www.t-mobile....7-0-1-2,00.html

<{POST_SNAPBACK}>


pletu se ;)
sice jsem to opsal jako SDA, ale z nejakeho duvodu jsem mel na mysli MDA
omlouvam se zmatek

  • 0

#6
ipetr

ipetr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Tak malé shrnutí !!!

T-Mobile SDA má os Windows Mobile 2003 SE 8)
Obsahuje v základu češtinu!!! :P
Má českou T9 kde se dají doplňovat slova!!! ;)
Není blokovaný!!! ;)

Edited by ipetr, 09 May 2005 - 10:02 AM.

  • 0
T-Mobile SDA
(HTC Typhoon, Eurotel Smartphone II)
Windows Mobile 2003 SE CZ

#7
Lord Mystic

Lord Mystic

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Location:Strakonice, CR
  • Devices:SDA

Tak malé shrnutí !!!

T-Mobile SDA má os Windows Mobile 2003 SE  8)
Obsahuje v základu češtinu!!!  :P
Má českou T9 kde se dají doplňovat slova!!!  ;)
Není blokovaný!!!  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

1. SDA koupené v něměcku má češtinu, jinak je další spousta verzi (třeba slovensko, španělsko, atp.) kde čeština naní a telefon vypadá úplně stejně
2. SDA nemá jak píšeš os Windows Mobile 2003 SE, ale Windows Mobile 2003 SE for Smartphone - to je velký rozdíl, protože ten systém jak jsi napsal ty používají PPC s telefonním modulem a jejich soft na náš mobil nejde!
3. blokovaný je pokud ho koupíš v akci, tak zase raději nepleť ostatní...

  • 0
Lord Mystic
http://shadowork.net
ICQ: 168642530
Skype: lordmystic77

#8
ipetr

ipetr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

1. SDA koupené v něměcku má češtinu, jinak je další spousta verzi (třeba slovensko, španělsko, atp.) kde čeština naní a telefon vypadá úplně stejně
2. SDA nemá jak píšeš os Windows Mobile 2003 SE, ale Windows Mobile 2003 SE for Smartphone - to je velký rozdíl, protože ten systém jak jsi napsal ty používají PPC s telefonním modulem a jejich soft na náš mobil nejde!
3. blokovaný je pokud ho koupíš v akci, tak zase raději nepleť ostatní...

<{POST_SNAPBACK}>


Bod jedna: máš pravdu
Bod dvě: máš pravdu i když... pokud se podívám do položky o produktu je tam doslovně napsáno Windows Mobile 2003 Second Edition. Opravdu se ale jedná o verzi Smartphone
Bod tři: Na ebay.de jsem našel jen jedno T-Mobile SDA u kterého bylo uvedeno že je blokován, ostatní mají uvedeno "!Unlocked" Já ho mám od chlapíka který ho dostal při prodloužení smlouvy a tak by se dalo předpokládat že je blokován. Opak je pravdou, blokován není ;) Spoléhat se ale nato opravdu nedá...

  • 0
T-Mobile SDA
(HTC Typhoon, Eurotel Smartphone II)
Windows Mobile 2003 SE CZ




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users