Jump to content


Photo

Activesync problems im having, are you?

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
simonbratt99

simonbratt99

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 417 posts
  • Location:Southampton, Hampshite, UK
  • Devices:XDA Orbit : Had spv c600
hi
right back from my early spv phones active sync didnt always like connecting.

I really though come my xda orbit and the newer AS 4.2 it would be sorted. but its not, for me

I can connect ok, install some apps, then after that often it just wont reconnect unless i reboot both phone and computer

Anyone know of this, or experience this?

thanks simon

  • 0
Get all the free PC help you ever needed >>>here<<<
XDA Orbit.... There is NO better phone, and there never will be
C600....A god amongst phones
C500....stuff legends are made of

#2
amarko5

amarko5

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts
  • Location:Cumbria UK
  • Devices:HTC HD2 and a Desire + vega

hi
right back from my early spv phones active sync didnt always like connecting.

I really though come my xda orbit and the newer AS 4.2 it would be sorted. but its not, for me

I can connect ok, install some apps, then after that often it just wont reconnect unless i reboot both phone and computer

Anyone know of this, or experience this?

thanks simon


Simon quite often PC firewalls can cause issues with activesync. it may be worth trawling through your firewall settings (if you have one) and some PC's often power down USB ports if set that way.

is it a laptop or a desk pc you are using ?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users