Jump to content


Photo

SD card problem!!

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
swarmnovacoil

swarmnovacoil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:mpx200
My mpx200 recently got wet (got soaked in the tub) but after letting it sit for some time (>24hours) I finally got it to work. It recognizes the storage card and stuff... (it was still on wm2005 too, but I downgraded it to 2003 now)

Then I tried putting in a 2gb SD card in it... and though it still works, now it can't detect my SD card at all! (even if I use my old 128mb one) When I try to remove it while the unit is on, the screen flickers then the phone hangs. I tried to turn it on while the card is in the unit, but my phone doesn't detect it anymore..

help pls~! :rolleyes:

Edited by swarmnovacoil, 08 May 2007 - 03:56 PM.

  • 0

#2
xusso

xusso

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Motorola MPX200 + HTC Prophet

My mpx200 recently got wet (got soaked in the tub) but after letting it sit for some time (>24hours) I finally got it to work. It recognizes the storage card and stuff... (it was still on wm2005 too, but I downgraded it to 2003 now)

Then I tried putting in a 2gb SD card in it... and though it still works, now it can't detect my SD card at all! (even if I use my old 128mb one) When I try to remove it while the unit is on, the screen flickers then the phone hangs. I tried to turn it on while the card is in the unit, but my phone doesn't detect it anymore..

help pls~! :rolleyes:


Hi, have you tryed a hard reset?
I had a similar problem that was only solved that way.

Hope it helps.

  • 0
HTC Prophet User
Samsung Omnia 900i User
...iPhone 3G




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users