Jump to content


Photo

SmartToolkit 1.0.0RC09 Update_13/12/2007

- - - - -

  • Please log in to reply
74 replies to this topic

#1
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
WHAT IS NEW?
Anything in this version is new! User interfaceS. NEW features. NEW performance. more easy to use.

More customizable. also support skin and multi language. multi animation. remap the hotkey. auto keylock with various screen saver. new plugins and
the plugin can be developed with only text editor. also language files easy to edit
oh and also newest feature is schedules. desk bar . desk menu. new clipboard functions new double press. new
explorer menu now is like windows vista. explorer support numeric, navigate, and search mode.

Posted Image
Posted Image
Posted Image


latest RC09 version:
http://www.e-natives...9_Full_ZIP.html
or
http://rapidshare.co...9-FULL.zip.html


Edited by dancer_69, 13 December 2007 - 02:12 PM.

  • 0

#2
karhoe

karhoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:HTC Tornado Noble
How do we install this? Just copy paste over existing installation ?

  • 0

#3
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
Just copy the folder of the zip to anywhere in your device. If you have allready the program, just close it and overwrite the folder. Then start it again.

  • 0

#4
Menneisyys

Menneisyys

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Devices:a lot

WHAT IS NEW?


Dancer, I'm just posting a news item on this. Do you know why the original homepage ( http://www.e-natives.web.id ) doesn’t seem to work any more? Will it be back some time?

  • 0

#5
yirm

yirm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:T-Mobile Dash
Ahmad:

Thanks for the long-anticipated release. It looks a lot more polished, but I have a lot more "playing" to do with it. My first big problem is that when I select Control Panel > General, Nothing happens (Just goes back to the home screen).

As far as the hotkeys go -- anyone know what the key mappings are for the T-Mobile Dash? What are keys 115 and 13? Is there a table I can reference for programming more keys? Are these keys globally available (when other programs are running in the foreground)?

If I can help you with your domain, I'd be happy to. PM me with whatever your issues are and I'll do what I can.

-Yirm

  • 0

#6
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
The general option will be available in future release. For the hotkeys you can try all and see what number is each.

  • 0

#7
arpy

arpy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:null
New Domain!!!

www.smarttoolkit.mobi

  • 0

#8
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710
wow. i already loved the alpha4, but this one is absolutely brilliant!



interesting detail/bug (still good to know that i can use more than 100% of my ram.. ;) ):

Posted Image

also: temp doesnt work yet





I really love this app!

.-ombre-.

  • 0

Signature? What signature??


#9
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
I haven't this problem. Try to download the prog from www.smarttoolkit.mobi cause maybe you use an uotdated version. The program is now in RC4b version. Infos you can find here:
http://www.pxdxa.com...d.php?tid=50355

Edited by dancer_69, 01 October 2007 - 07:56 AM.

  • 0

#10
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710

I haven't this problem. Try to download the prog from www.smarttoolkit.mobi cause maybe you use an uotdated version. The program is now in RC4b version. Infos you can find here:
http://www.pxdxa.com...d.php?tid=50355



i think you are rite, if i remember rite, im still using the RC1.. the new website is also down now.. any other place for download?


.-ombre-.

  • 0

Signature? What signature??


#11
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
I updated the first post with the latest new version

Edited by dancer_69, 01 October 2007 - 09:24 AM.

  • 0

#12
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710

I updated the first post with the latest new version



great. thank you very much


.-ombre-.

  • 0

Signature? What signature??


#13
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710
for whoever has got a use for it: the german language file: Attached File  German.rar   2.2KB   306 downloads

dancer_69: maybe you could post this file in the other forum as well? i dont feel like signing up there, too many chinese signs that successfully try to confuse me.. ;)

.-ombre.-

  • 0

Signature? What signature??


#14
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
My post there updated with the german language file. thanks.

  • 0

#15
Dr. Martin Gonzo

Dr. Martin Gonzo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:HTC Hero
Thank you again for this application! I see no problems with the latest RC4C on my Vox. I'd like to add just one suggestion. Would it be possible to turn the taskbar fully transparent or to make it fully skinnable ? This would allow us to make some cool "fullscreen" homescreens ;) (if someone knows if this is already possible please tell me! :wub: )

  • 0

#16
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
This you must tell to the developer. I don't know, maybe he will do it at a future version. If you want more info try the link that I posted above(post 9)

  • 0

#17
PeacefulWarrior

PeacefulWarrior

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Qtek 8310, HTC Touch
....

Edited by PeacefulWarrior, 02 October 2007 - 10:28 AM.

  • 0

#18
Dr. Martin Gonzo

Dr. Martin Gonzo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:HTC Hero
Ooops sorry, I thought you were the dev under a different name ;)

Edited by Dr. Martin Gonzo, 02 October 2007 - 05:59 PM.

  • 0

#19
eTron

eTron

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
nm figured it out

Edited by eTron, 03 October 2007 - 05:32 PM.

  • 0

#20
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
First post updated with new version.

--ombre33--

Can you update and post the German.lang file, so to post it in pxdxa ?

NOTE:
In string 148(not mentioned in istructions) is for the "Charset" translation.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users