Jump to content


Photo

Struggling to get C600 Working on O2

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Spiny

Spiny

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:C600
Hi, I've just switched my unlocked C600 from orange to o2 (pay and go), but can't get MMS or internet working.

I've checked the forums & wiki, but still can't get it going.

Does anyone know what's wrong with the following settings?

Settings -> Connections(6) -> GPRS(4) ->
1 O2 Net
Connects To The Internet
APN payandgo.co.uk
user name payandgo
password password
Primary DNS 193.113.195.200
Secondary DNS 193.113.195.201

2 O2 WAP GPRS Connects To Work
APN payandgo.co.uk
user name payandgo
password password
Primary DNS 193.113.200.195


Settings -> Connections(6) -> Proxy(5) ->
1 O2 WAP Proxy Connects From The Internet
Connects To WAP Network
Proxy 139.113.200.195:8080
Type HTTP
user name payandgo
password password


Settings -> Connections(6) -> Advanced (Menu 1)
Internet Conection o2 net
Work Connection Automatic
WAP Conection o2 net
Secure WAP Connection Automatic

Messaging -> MMS (4) -> Options (Menu 8) -> Account Options (4) -> MMS (2) -> MMSC Settings (Menu 1)
O2 MMS
MMSC URL http://mmsc.mms.o2.co.uk:8002
WAP Gateway 192.113.200.195
Port 9201
Connect Via Work
Max Sending Size 100K
WAP Version 1.2

Internet Explorer
Tools (Menu 9) -> Options (3) -> Connections
Automatically detect settings Checked
Select Network The Internet

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users