Jump to content


Photo

Alert. Access denied. Untrusted certificate?

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
highmighty

highmighty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:T-Mobile SDA
Hi all,

I have no clue what happened recently with my SP5m running WM6 but it no longer works properly, the standard functionnality is still OK (e.g. answering/calling) but everything else fails, the system is sooooo super slow and it feels like a 100% CPU usage issue. None of my installed apps would start because everytime I try to execute them it gives me an alert saying "Access denied. The program cannot start because it is not digitally signed with a trusted certificate."

Anyone ever seen this kind of problem on WM6? Anyone knows how to correct it without formatting?

Thanks a lot in advance for your help,

highmighty

Edited by highmighty, 02 August 2008 - 05:52 PM.

  • 0

#2
awarner

awarner

    Staff Team Leader

  • Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 18,507 posts
  • Gender:Male
  • Location:Southampton
  • Interests:Life the universe and everything in it :)

    Lumia 925 one hell of a camera phone
  • Devices:Lumia 925 a real phone at last
  • Twitter:@ashwarner
Without knowing what has been installed/uninstalled the onlt suggestion apart from trying to soft reset would be a to do a hard reset.
Just make sure everything is backed up etc before doing the reset.

  • 0
Twitter me @ashwarner

Windows Phone 7 Expert.
Windows Phone Business Specialist






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users