Jump to content


Photo

Internet....

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
indtram

indtram

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:SPV Canary
Hi !!

I have this strange issue ( for me atleast).....

when I connect my E-650 (Dr. Gonzo's ROM) to my office PC I can access the Internet from my Phone . My Office PC is running on Xp with Fixed Ip Address, Net over Cat 5

But when I connect to my Home PC running on Vista with ADSL Modem I am unable to connect and my Phone gives me Error: "The Page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78"

Any help will be highly appreciated.

  • 0

#2
ICQEagle

ICQEagle

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Devices:HTC S710

Hi !!

I have this strange issue ( for me atleast).....

when I connect my E-650 (Dr. Gonzo's ROM) to my office PC I can access the Internet from my Phone . My Office PC is running on Xp with Fixed Ip Address, Net over Cat 5

But when I connect to my Home PC running on Vista with ADSL Modem I am unable to connect and my Phone gives me Error: "The Page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78"

Any help will be highly appreciated.


Check firewall settings on your PC!

  • 0

#3
tsutton

tsutton

    Need answers? Use the search feature. :)

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,225 posts
  • Gender:Male
  • Location:Near Norwich, UK
  • Devices:Galaxy S2/HD2 (Andriod)
  • Twitter:@tony_sutton
Your office connection turned on the Proxy Server on your phone. Turn it off and you will be able to connect.

  • 0
- Tony Sutton
- My Ford Focus ST170 car | My Car's Dashcam Video

#4
indtram

indtram

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:SPV Canary
will try today for Proxy and firewall settings...

I think it will be more of a Proxy issue as the Firewall Settings and Anti-Virus are the same at both the Places....

Thanxxx

  • 0

#5
indtram

indtram

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:SPV Canary

will try today for Proxy and firewall settings...

I think it will be more of a Proxy issue as the Firewall Settings and Anti-Virus are the same at both the Places....

Thanxxx



Sry...didnt work either way.....

any info will be appreciated...

thanx

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users